Lever life

Hej på er! Är just nu i Göteborg så jag tänker nog ta en liten paus tills imorgon om det känns ok för er. Jag stressar ihjäl mig med att få upp alla mina videos i tid, göra bra fina inlägg och nu behöver jag bara ta det lugnt en dag och veta att bloggen kan vänta. Iaf tills imorgon 🙂

Men saknar ni mig för mycket (heheheh) kan ni ju kika på mina senaste videos. Alltså så många kom fram till mig igår på summer burst och gav mig komplimanger för just mina videos, framför allt vloggar. Fick höra flera gånger att jag har ändrats folks uppfattning med dom och det känns så kul ♥ Så har ni inte gett dom en chans kanske ni kan göra det idag 🙂

Ps. 4 av 5 videos är i sängen haha.. Måste lämna sovrummet oftare lol.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *