Igår bjöd Safira och Angelica Blick in på en härlig frukost på restaurangen Gast. Det serverades både juice, avokadomackor, gröt och massa annat gott. Sån trevlig start på dagen. När jag gör frukost hemma på vardagar blir det endast kaffe och en macka, så det är ju alltid trevligt när man får en lite mer ordentlig frukost i sig sådär mitt i veckan. Men när det är helger lyxar jag ju gärna till det och gör mer mat.

Lite morgontrött men var glad att jag hann i tid för en gångs skull. Obotlig tidsoptimist som jag är åkte jag hemifrån alldeles för sent som vanligt.. Att jag aldrig lär mig. Men som sagt, vi hann i tid och var faktiskt först på plats.

Mat, kaffe och smycken.. 3 saker jag älskar! 😉

Dessa människor är ju löjligt snygga.

Alltså hur söt är inte Julians hund?? Orkar inteeeeee….

Haha söt!

Förutom att vi fick äta god mat fick vi också gravera in våra egna smycken då Safira precis har släppt den nyheten på deras site. Sån gullig idé! Så vi fick välja valfria några berlocker i äkta silver och guld och sedan addera valfritt motiv eller tex. Jag skrev A A för Alexandra och Andreas. Jag passade på att göra 2 stycken, en i guld till mig själv och en i silver till Andreas.

Visst blev dom fina? 🙂 Andreas har sin runt halsen redan.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)
 • Paula Smilee

  Men åh så fina smycken, är själv sugen på en rund berlock i guld. Så så himla fina !!

 • hanna

  så tråkigt att 99% av dina inlägg är antingen sponsrade eller events… känns bara som att gå in och kolla reklam och opersonligt…

  • Helén

   Hanna -litet tips då du inte gillar reklamen och sponsor. ge tusan i att komma hit. svårare än så är det inte. lovar.
   dessutom så skriver du typ samma mening hela tiden både här och i andra bloggar. sluta följ dem om det stör dig så mycket

 • anonym

  Jag tycker det är kul att se bilder från event. Håller med mat o kaffe o smycken är Nice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *