Hej! Full fart idag igen 🙂 Har precis snabbt klippt ihop dagens video som håller på att ladda just nu. Den borde bli klar vilken sekund som helst nu.. Men under tiden passar jag på att blogga lite. Kan ju börja med att visa den fantastiska lunchen jag var på tidigare idag till sammans med Cocoa brown. Dom hade dukat upp ett långt bord på selma city spa där vi fick äta god mat, dricka drinkar och bara ha det mysigt medan en make up artist visade hur man använder deras produkter. Jag visste ju det redan då jag använt deras brun utan sol i typ 2 år nu hehe.. Men det skadar ju inte aldrig att få lite extra tips från någon som är utbildad inom ämnet. Sen när vi var klara med maten fick vi bikinis och badkläder ifall vi ville bada lite i poolen som låg på samma våning. Och det ville vi ju såklart, det var ju magiskt väder ute så man vill ju passa på! 🙂 Man vet aldrig när det börjar regna igen lixom.. Så vi bytte om snabbt och slängde oss ner i vattnet, så himla skönt. Vi låg och solade en liten sväng också innan det var dags att åka hem till hundarna igen.

Ja sen efter eventet åkte jag hem, jobbade lite, åkte iväg till Forma vita där jag hade en tid och sen direkt hem för att klippa klart dagens video som måste komma upp idag. Jag fick ställa in min träning tidigare dessutom för att hinna med allt (samt jag mådde väldigt illa av någon onödig anledning).. Men jag tänkte att jag kanske får till det senare ikväll om jag orkar. Annars har jag ett Barrys pass imorgon halv 9 med Malin 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *