Herregud fullt ös som vanligt. Imorse klockan 9 kom ju städfirman och städade hemma hos oss, då åkte jag iväg på morgonträning samt lite ärenden. Jag och Michelle åkte till stan för att hämta upp goodiebags till ikväll samt köpte lite annat smått och gott på vägen hem sen. Sen fick vi en inbjudan till ett event med NYX Professional Makeup, jag skulle egentligen ha gått på deras middag ikväll men då det krockar med min myskväll så passade vi på att gå på dagseventet istället. Ibland kan man ju få äta kakan och ha den hel 😉 Dom presenterade lite härliga nyheter som har en lättare finish på huden. Perfekt nu när det är sommar, för då vill man ju inte ha en tung foundation som känns täckande och klibbig. Inte jag iaf! Jag ska gå igenom dom senare så får ni se vad dessa nyheter är 🙂 Men jag är väldigt exalterad över att testa deras vattenbaserade primer samt bb cream som jag har hört väldigt gott om. Måste bara få lite färg på huden så jag ready 😉

Nu är vi iaf hemma igen, Michelle sprang iväg på lite ärenden så jag kan blogga i lugn och ro samt skicka några mail. Sen vid 18 ska folk komma över så det blir mysigt. Vi tänkte servera pizza och det bara vattnas i munnen på mig för jag har inte hunnit käka ordentligt idag haha.. Blev lixom en smoothie och proteinbar i bilen mellan alla stop. Så åt jag mycket förut, åt aldrig ordentliga måltid. Det är inte bra, kroppen behöver ordentligt med energi så man orkar allting här i livet. Det har jag fått lära mig den hårda vägen.

Vilka katter! Mjaou!

Annorlunda och söta goodiebags till alla gäster.

Skålade med alkoholfritt 🙂

Snygg vän och assistent jag har ♥

Så härligt med ett dopp i poolen.

Fina morgonrockar fick vi också på plats 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *