Veckans planer..

alexandra kissie nilsson pojkvän

Bild från igår när vi var ute med båten, tycker den är så mysig! ♥

Måndag: Börjar dagen med att 10:00 kommer Michelle över till mig för att gå igenom massa jobb. Hn ska ju börja jobba för mig som min assistent. Då jag aldrig tidigare haft en så vet jag inte riktigt hur vi ska lägga upp allting, men förhoppningvis löser det sig under veckorna som kommer. 11:00 var fönstertvätt inbokat, så skönt med fina fönster. 13:00 kom det ett bud med popcorn-maskin som jag ska ha till mitt ”event” på tisdagskvällen. Sen är det jobb fram till 18:00 då jag har träning med Malin.

Tisdag: 09:00 kommer städfirman och ska städa lägenheten. Samtidigt börjar jag filma onsdagens video. Det ska bli en vlogg så jag filmar under hela dagen. 18:00 har jag mys hemma tillsammans med Warner Bros. Har då bjudit hem lite vänner för myskväll, ser fram emot det

Onsdag: 09:00 är det ett frukostevent som Angelica Blick har bjudit in till. Sen där efter åker jag direkt till Selma Spa för nästa event med Cocoa brown. Extra kul är det för jag använder ju deras produkter dagligen mer eller mindre. Sen ska jag på skönhetsfix hos Forma vita. Där efter är det raka vägen hem för att redigera klart dagens video och publicera den.

Torsdag: Andreas åker till Göteborg för jobb, så jag har pojkvänsfritt en dag 😉 Då ska jag passa på att jobba och träna. Sen ska jag försöka få till en spraytan tid på eftermiddagen för jag åker ju efter stackarns Andreas dagen efter för jag och Michelle ska till summer burst!

Fredag: Göteborg – Summer burst.

Lördag: Göteborg – Summer burst.

Söndag: Stannar i Göteborg för på måndagen har jag ett spännande möte med ett företag. Minns ni att jag skrev att jag har ett spännande kontrakt som ska skrivas på? Jo det ska ju signas dagen efter samt påbörja jobbet som det innebär.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *