Tittar på nytt boende

Youtube låg halft nere igårkväll och jag kunde därför inte logga in på mitt konto. Det är andningen till varför inte helgvloggen kom upp som vanligt. Jag publicerar ju mina videos onsdagar och söndagar, men det har ni koll på nu va? Men nu är den äntligen uppe, en dag för sent. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)
 • Jasmine

  Hennes mamma kommer ifrån Rumänien läste jag, coolt 🙂

 • D i a n a

  Men OMG så härligt!!!! Herre Gud hoppas att ni får det, håller alla tummar och tår från hela hushållet på att ni ska få den här bostaden!! Stort lycka till. <3

 • Emilia

  Varför har ni inte hundarna i bur eller iallafall fastspända i bilen? Krockar ni och får den stora hunden i nacken så är det tack och godnatt. Dumt att ta risken.. Dessutom kan ni få böter för det då det räknas som osäkrad last.

  Är väl lika bra att påpeka att kommentaren är skriven i välmening. Tänker både på eran och hundarnas säkerhet.

 • Steffi

  Dina vloggar är som att bänka sig fram en film på bion. Underhållande, fantastiskt bra redigerat, roligt, vackert och får mig alltid att le stort och min dag blir alltid bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *