En dag ute på sjön

Vilken tur vi har idag. Precis som väderappen hade lovat så blev det fantastiskt fint väder idag. Soligt, varmt, väldigt lite vind och massa fluffiga moln på den ljusblåa himlen. Det kan ju inte bli bättre än så när man vill ut och åka med båten 🙂 Så vi fick tillslut till årets första tur på sjön som jag längtade efter så mycket igår när vädret inte alls var lika fint.. Det var helt magiskt verkligen och vi alla njöt av varje minut. Vi åkte med båten till en liten ö/strand som låg bara 15 minuter från oss, där slängde vi i ankaret och hoppade i land med vår lilla picknickkorg som vi hade fyllt med godsaker. Vi hade gjort smörgåsar, kaffe och även packat ner kakor och annat gott. Lillasyster sprang runt och letade efter fina stenar och fick agera modell på dom större stenarna också. Själv satt jag på en bänk och försökte få lite färg på armarna så jag slipper överdosera brun-utan-sol exakt varje vecka haha! Jag skämtar inte när jag säger att jag smörjer in mig minst en gång i veckan, varje söndag brukar jag göra iordning mig för den nya veckan som kommer.

Men alltså jag vet inte vad som har hänt men jag har inte fått en endaste myggbett under vistelsen. I normala fall är jag en stor favorit hos myggor och jag får alltid byggbett fast det knappt är några mygg i närheten. Nu i helgen var det så mycket mygg så det gick knappt att öppna dörren utan att bli täckt av skiten. Men på något konstigt vis lyckades jag undvika att bli biten. Kan sånt ändras? Jag vet ju att var 7e år blir man en ”ny människa”, kanske är så att jag är så pass ny så det gamla som myggen gillade är nu utbytt mot något som inte alls är lika lockande. Eller låter det helt galet när jag skriver så? För dom andra blev ju bitna, inklusive hundarna. Stackarna, Chloé är ju helt knottrig på skallen av alla elaka mygg som har käkat på henne 🙁

Nu sitter vi i bilen igen och är på väg mot Stockholm. Vi vill ju gärna hinna med den där visningen idag. Men vi misstänker redan nu att den kanske inte blir vår.. Tyvärr! Budgivningen har redan satt igång för folk hade bokat privata visningar. Något vi inte tänkte på att vi kunde ha gjort. Men det gäller ju att visa framfötterna när det kommer till att hitta sin perfekta bostad. Dom växer ju verkligen inte på träd här i Stockholm! Sen ska man såklart även vara beredd på att öppna plånboken ordentligt, för billigt är det inte. Den som vi kikar på just nu kostar ca 10 miljoner mer än vad min första lägenhet gick på hehe.. Och den kostar ca 5 miljoner mer än vad jag tänkte att jag ville betala från första början. Men det är så det är.

Tror detta är min favoritbild på Andreas ♥

Flickorna i familjen 🙂

Lånade mammas vita kavaj, tyckte den gjorde sig fin på sjön.

Lennart som kämpade så gott han kunde trots omständigheterna.

Stenstranden som vi hittade.

Perfekt för fika!

Dessa var så goda, som kanelbulle fast i kakform.

Visst blev den här bilden bra?! 🙂

HIGH FIVE!

Här kan jag gärna vara hela sommaren

Titta sån fin bild! Min lilla modell 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *