Nu livet händer

Ja då har det hunnit bli kväll igen. Synd för oss att det inte blev bra väder.. Vi ville så gärna åka ut med båten en sväng. Men förhoppningvis blir det en liten tur imorgon på förmiddagen om det blir fint väder, enligt väderappen ska det bli strålade sol så vi hoppas det stämmer 🙂 Det känns dock väldigt bra att vi fick ner båten i vattnet idag iaf, för detta var typ den enda helgen vi var lediga och kunde hjälpa till med det. Då Lennart (min plastpappa) fortfarande återhämtar sig från cancern, orkar han inte så mycket. Han är väldigt trött och svag stackaren. Realistiskt han hade nog inte fått ner båten om det inte vore för Andreas och hans stora muskler (hehe). Men Lennart är en riktig kämpe som överhuvud taget orkar vara här och fixa och dona. Vet inte om jag har sagt det men vi fick veta att han endast hade 10 % chans att överleva när han låg i koma för bara 2 månader sen.. Livet är så oerhört skört.. Men om man ska se det positivt så uppskattar man dessa stunder ännu mer. Det är ju detta som är livet. Inte det som kanske sker om 1, 5 eller 10 år. Det är just nu, medan vi gör planer för framtiden. Just nu medan vi sparar pengar och gör iordning våra hem och stugor. Det är just det här som vi ska njuta av, och det vi kommer titta tillbaka på när vi ligger på dödsbädden. Inte alls meningen att låta deprimerande men det är så jag ser det.. Men på tal om livet, lillasyster växer ju så det knakar och idag rök en tand medan halva familjen körde båten över till oss. Lite smått dramatiskt med all blod, men jag sa att tandfen kommer med 500 kr och då blev hon genast gladare. Mamma såg inte lika glad ut när hon hörde vad jag sa 😉

Nu ska vi spela lite kort tänkte vi, hörs imorgon igen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • D I A N A

  Fina styvpappa, alltså som han kämpar och vilken grym kämpe. Han har ju kommit tillbaka. Förbannade jävla cancer jävel. Och din fina mamma, som hon fått lida med din dotter som också måste mått skit över hennes pappas cancer. Nä nu får det räcka, nu ska alla leva gott och bra tycker jag. All lycka till och all kärlek till er.

  Du har så rätt, livet är här och nu. Uppskatta de små sakerna vi har i livet och inte bara sträva efter de större.
  Stor kram Xandra. 😉

 • wilhelmina

  Vad vuxen din lilla syster börjar se ut!

 • Anna

  Hej alexandra! Något som inte har med inlägget att göra. Gör du något för att bidra till klimatförändringarna?

 • Carolin

  Helt rätt, det är ju nu livet är. Man glömmer så lätt när man hela tiden strävar efter något annat/mer.

  Tänkte fråga om du vet om det är någon skillnad mellan hårkontroll och silicea? Tappar sjukt mkt hår just nu och skulle verkligen behöva en boost!

  • Emilia

   Gå till grunden och hitta orsaken till varför du tappar hår istället. Om du till exempel stressar mycket så är det bättre att du gör något åt det än att ta massa tabletter. Så länge grundorsaken finns kvar så kommer du ju att fortsätta tappa hår.

   • Carolin Johansson

    När man inte känner sig stressad och har varit hos läkaren och kollat alla värden så finns det ju inte så mycket mer att göra?

  • alexandra

   Har inte testat silicea men känner inte behov av att göra det heller för hårkontroll funkar så bra för mig! 🙂

 • A

  Vem är din stalker? Är det hon som skriver här i kommentarerna hela tiden som verkar tro hon känner dig?

 • Anna

  Tycker det är så otroligt fint att se hur din relation med din syster har utvecklats, du verkar vara en så toppensyster till henne! <3 Massa kramar!

 • Madelene

  Hej, jag undrar i vilken alder borjade du acceptera/gilla din lilla syster? Jag har en 14 aring och en 4a aring (olika pappor) och 4a aringen alskar ju sin stora syster men 14 aringen ar noll intresserad. Tycker sa synd om den lilla, 🙁 Men forstar ocksa ibland att min aldre dotter tycker att hon blir lite jobbig. Men nar jag ser dig och din lilla syster far jag hopp, vet att eran relation inte alltid har varit som nu. Svara garna, tack sa mkt /Mamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *