Collagen smoothie bowl

Inlägget är i samarbete med Care of Alexandra Nilsson

Hej på er! Jag är inte längre i Stockholm utan vi är i Gävle och har det mysigt på landet med min familj. Vi har precis tagit upp båten och lagt ut den på vattnet, men tyvärr har vi inte jättetur med vädret för det småregnar lite.. Då blir man inte jättesugen på att ge sig ut på sjön. Men förhoppningsvis spricker det upp under dagen eller imorgon så hinner vi med iaf en åktur 🙂 Så just nu ligger vi och vilar vid den öppna elden och äter lite choklad, så himla mysigt. Jag tycker ju faktiskt om när det blir lite regn, för då känns det extra mysigt att få stanna inomhus och bara ha det mysigt, hihi..

Vi kommer tyvärr inte stanna allt för länge imorgon för vi har ju en visning som vi ska gå på. Jag försöker inte vara överexalterad över stället vi ska se imorgon för jag vill inte bli för ledsen om det inte blir just den.. Men jag har alltid varit såhär, såfort jag ser något jag vill ha vill jag ha det NU! Genast, helst igår och absolut inte senare. Sen kan jag inte heller föreställa mig livet utan den där saken jag vill ha just nu för stunden. Detta gäller alltså även boenden har jag fått inse nu, trodde faktiskt det endast gällde prylar. Jag menar, jag har redan börjat planera våra liv i det nya boendet hehe..

Men hur som helst, igår innan vi åkte till landet gjorde jag iordning smoothie bowls till mig och Andreas. Det har blivit lite av en helg-tradition då jag tycker det är så mysigt att lägga lite extra tid på frukosten. Sedan är det ju löjligt enkelt och även supergott! Igår blev det en bowl gjord på vaniljkvarg, cocomjölk, mango, kiwi, jordgubbar och lite annat.. Jag blandade även i mitt collagen så att Andreas också får i sig det, för män är i lika stort behov av collagen som vi kvinnor! Som jag har nämnt tidigare så hjälper ju collagenet att bibehålla ett friskt utseende, rynkor och celluliter minskar och huden blir spänstigare. Den innehåller dessutom c vitamin som gör att kroppen har ännu lättare att ta upp collagenet.

Köp mitt collagen i 3 olika smaker här: LÄNK

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • anonym

  Jag hatar regn. Bara längtar efter sol och värme. Vill kunna ha mina klänningar och kjolar. Tycker maj varit kall månad. Älskar att vara på sjön.

 • Magi

  Inga vegetarianer eller veganer kommer att köpa detta kollagen p g a att den innehåller GRIS!!!
  Hydrolyserat kollagen kan innehålla t ex vildfångad lax istället för gris.
  Hydrolyserat kollagen innehåller bland annat aminosyrorna glycin och prolin, som behövs för kroppens kollagenproduktion.

  • Emilia

   Ingen vegetarian köper något som innehåller lax heller, så vad menar du?

   Förstår inte varför någon alls skulle köpa produkten då kroppen inte kan ta upp kollagen genom magen.

   • Magi

    Hydroliserat collagen KAN innehålla lax men behöver inte. Demi och semivegetarianer kan använda de som innehåller lax. Det menade jag.

  • alexandra

   Har aldrig påstått att produkten är vegetariskt heller. Tyvärr finns det inget vegetariskt collagen som ger effekt i dagsläget. Hade det funnits hade jag självklart tagit fram ett till alternativ.

   • Magi

    Men hydroliserat kollagen med lax då? Hade nog sålt bättre än på gris. Semi och demivegetarianer skulle kunna köpa produkten då…

 • Gina

  På tal om gris. Varken muslimer eller judar kan köpa produkten då gris anses orent, även för en ateist som jag själv (anser att grisbiprodukter är skräp)

 • Jess

  Det är när apoteket har börjat sälja produkter av denna sort som det blir tydligt att privatiseringen av apoteken aldrig blev bra. Tydligen säljer dom vad som helst för att tjäna pengar trots att det inte finns någon evidens för dess effekt. En eller fem studier som företagen själva har finansierat eller sponsrat räcker inte. Tvärtom sänker det trovärdigheten ännu mer.

 • Z

  Kan du inte lägga ut något recept på en smoothie bowl?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *