Unna sig själv

Hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk start på helgen. Jag och Andreas har varit på ytterligare en långpromenad med hundarna och nu ska vi strax till gymmet tillnamns. Igår tränade jag också men på ett annorlunda sätt.. Andreas lånade bilen och åkte på bio med sin vän, och då gymmet inte ligger gångavstånd från oss fick jag improvisera och tränade hemma. Jag hittade ”30 minutes work out salsa style” och körde loss i vardagsrummet. Hade jag varit med i Let’s dance hade jag åkt ut direkt haha, men oroa er inte.. Allting filmades och ni kommer få se hur löjlig jag såg ut på söndag! 😉

Titta föresten vilka söta underkläder jag unnade mig! Tycker ju färgen är så himla söt. Blev även ett likadant par i rosa. Varför inte lixom? Jag passar på att unna mig lite extra nu medan självförtroendet inte är på topp. Som jag har nämnt lite tidigare så har jag nästan känt mig less på mitt egna utseende, jag orkar knappt kolla mig i spegeln haha.. Men nu när jag har börjat träna ordentligt, gjort en förändring med håret och unnat mig fina underkläder känns det faktiskt lite bättre 🙂

På tal om att unna sig själv så köpte jag ett nytt stativ igår, så skönt. Den jag har nu är typ helt trasig och det är pga den som min nuvarande kamera gick sönder. Den har nämligen en tendens att koppla ur sig själv, så delen som sitter fast i kameran lossnar till och från, så dumt! Den hade dessutom svårt att hålla min systemkameran uppe (den är ju lite tyngre), så därför har jag tagit färre bilder med den kameran. Men nu tänkte jag vara duktig och ta lite fler bilder med systemkameran också så det blir lite varierade bilder här på bloggen. Lite som det var förut lixom.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)
 • D I A N A

  grymt fina bilder!! Undebart skratt och leende.
  Fina fina.

 • ssss

  huuuuuuuuur kan ditt självförtroende inte vara på topp, du är snygg och din kropp är BANGING!! wow vilka fina kurvor 🙂

 • Alma

  Varifrån är dina underkläder?? Du ser SÅ snygg ut, det strålar om dig!

 • Daniela

  Har alltid tyckt att såna bilder när man skrattar sådär är så fina , men jag kan bara inte förmå mig att ta dom för känner mig bara så generad/dum när jag gör det ” här står jag och storgnäggar för mig själv fast jag var gravallvarlig för 2 Sek sen 😂😂😂” .. men man kanske vänjer sig 😊😂

 • Why lixom?

  Onödiga bilder….

 • Cenedra

  Så fina underkläder ju! Älskar färgen!!
  Btw så skulle det vara så kul om du som läser denna kommentar ville kika in på min blogg! Har skrivit ett bra inlägg om att älska sin kropp och vill verkligen nå ut till så många som möjligt! <3
  Nouw.com/cenedralundblad

 • Z

  Wow kisse-cat. Damn you😍😜
  Så vacker!

 • A

  Gillar verkligen dina inlägg och dig men jag klarar…inte…av när du skriver ”den” istället för ”det”, vilket är ofta 😩😩😩 det stativet inte ”den”, som du använder för att referera till stativet i texten ☝🏻 Förlåt for being a stavpolis men jag har försökt låta bli så länge nu 😂

 • Paula Smilee

  Alltså vilken babe!! Såå himla fin & så himla snygga underkläder 😍😍😍😍

 • Linda

  Superfina underkläder! Skönt med lite svalare bh nu till sommaren 🙂

 • Elisabeth

  Wow, så underbart vacker du är!!!🧡 snygga underkläder, och du är så fantastiskt fin i håret!

 • Åsa

  So happy and so fine…..
  You Go Girl!!!
  All love!

 • Olivia

  Tror verkligen på att det är viktigt att unna sig själv! Jag är kass på att lägga pengar på mig själv, speciellt när det gäller kläder. Jag får nästan tvinga mig själv att köpa något och får tänka att hela jag mår bättre när jag känner mig fin, hur ytligt det än kan låta! 😊

 • Amanda

  Woow vad vacker du är, du verkligen strålar!!
  Tycker det låter superbra att du aktivt försöker göra saker för att må bättre, det är det bästa du kan göra. Kom ihåg att försöka vara snäll mot dig själv ❤

 • Carro

  Åh.. vart hittar jag dessa underkläder? Sjukt fina. Har själv svårt att hitta snygga BHar i min storlek. Något tips på märke?

 • Z

  Jag läste någonstans att du inte vill att man kommenterar din kropp, utan att du hellre vill ha sköna ord om att du är snäll, rolig osv.
  Men hur resonerar du med tanke på dessa lättklädda bilder?
  Svårt att se om du är snäll.
  Förstår du hur jag menar?
  Alltid varit ett fan av dig, men jag får inte ihop det.

  • Emma

   Måste en kommentera/komplimera då? Om kommentaren/komplimangen har med utseendet att göra kan en låta bli faktiskt. 🙂

   • Z

    Hahah tack för att du fick mig att tänka om.
    Men förstår du hur jag resonerar, hon exploaterar sin kropp och sen ska lägger upp på Instagram att hon är trött på att folk kommentarer hennes kropp.

    • Vikki

     Man kan må olika från dag till dag..
     En dag kan man ha världens bästa självförtroende och självkänsla, och sen nästa dag inte lika mycket.
     Hon hade nog en bra dag när hon tog bilderna 😊

 • Anna

  Har följt dig från start och är så otroligt imponerad över din resa och den du blivit! Så fantastiskt fin! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *