Hej! Är nu hemma efter att ha varit och flängt runt hela dagen mer eller mindre. Andreas är ju ledig idag från jobbet så vi passade på att gå ut på en långpromenad med hundarna tillnamns imorse. Så himla mysigt, dessutom fick vi alla lite motion också. Det är ju perfekt med en promis innan frukost, då är förbränningen som bäst. Sen blev det en snabbdusch följt av ett snabbfix och sedan var det raka vägen in till stan för att äta lunch med lite vänner på Nobis. När vi hade ätit klart åkte jag tillbaka hem igen för att hämtade upp Andreas. Vi hade planerat att åka till IKEA för att köpa en ny kastrull (han råkade ta sönder vår förra när han skulle koka ris haha) samt nya kuddar till våra utemöblers om står på balkongen. Vi glömde nämligen att ta in våra förra kuddar under vintern så nu har dom blivit helt förstörda. Inte så smart, men nu har vi ju lärt oss en läxa iaf så det gör vi inte om. Så det blev det och lite annat smått och gott som det alltid blir när man är på IKEA. Det går lixom inte att låta bli att stoppa i massa småskit i kundvagnen när man går igenom alla hyllor.. Shoppingen försatte sen där efter på media markt, jag behöver både en ny kamera och stativ. Blev dock bara ett stativ då försäljaren var helt enkelt för på. Då blir jag inte sugen att köpa något.. Så tar det en annan gång istället 😉

Men jag har lite bilder från igår som jag vill visa er! Klockmärket Mockberg bjöd på en härlig middag med temat White Party. Så alla var vitklädda, så fint. Vi fick se deras senaste tillskott i utbudet och det var en klocka som är designad av en designer från Japan. Minns tyvärr inte namnet på den personen men fina var klockorna iaf 🙂 Maten var också väldigt god och sällskapet var trevligast. Jag stannade dock inte kvar på efterfesten då min stalker lyckades ta sig dit, så jag åkte raka vägen hem. Jag är så trött på den här personen nu alltså.. Men sen hade jag inte planerat att stanna kvar speciellt länge ändå, även igår valde jag att strunta i alkoholen och därför tog jag bilen dit. Det är så himla skönt att åka hem med klart huvud 🙂 Men nu när det är så fruktansvärt många events går det ju inte att dricka på alla, hade jag gjort det hade det blivit alkohol 3-4 gånger i veckan! Och det är lite för mycket, jag vill gärna träna och se resultat istället för att få i mig massa drinkar.

Men nu ska jag byta ut kuddarna på balkongen tänkte jag, spelar in vlogg också såklart så det får ni se på söndag hur det blev.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • J

  Men så onödigt att nämna det där om förbränningen innan frukost! De flesta går väl ut på promenad för att njuta och ha det härligt? Du som själv lidit av ätstörningar och ber att folk inte kommenterar ditt utseende borde ju kunna förstå det. Jag själv har inte ätstörningar och har aldrig haft ätstört beteende, men andra som läser kanske har.
  Kram <3

  • T

   Det gäller alla andra. Inte kissie själv såklart. Att hon triggar har ingen betydelse 🙄

   Tack vet jag Helen Torsgården!

   Det enda med ”storstadinfluensers” är utseende och event.

  • Karl

   Ja precis. Eller alla med amputerade ben. Jag har själv båda benen men jag blir lätt sekundärkränkt när någon skriver att de går på promenad. Alla kan inte gå på promenad. Fatta! Kränkt!

  • Therése

   Håller med om att det är så mycket smalhets i förklaringen i varför Alexandra gör saker, hur var och när hon tränar. Träning är för att kroppen ska må bra, inte för att gå ner i vikt, speciellt med tanke på ästörning så behöver en inte nämna hur mycket en förbränner hur och när. ”Jag gick på en promenad innan frukost.” räcker 🙁

 • Jasmine

  Daniel Paris är stalkern.

 • Yvonne

  Har för mig att du skrivit i ett tidigare inlägg att du inte brukar gå på events så ofta. Tycker att du skriver om events i nästan varje inlägg.

 • Rasmyran

  Har för mig att du skrivit i ett tidigare inlägg att du inte brukar gå på events så ofta. Tycker att du skriver om events i nästan varje inlägg.

  • alexandra

   Hej Yvonne! Ja jag brukar i normala fall inte tycka det är kul, men på senaste har det varit roligt pga det fina vädret 🙂

 • Ann

  Hej!
  Från ditt inlägg Internationella mensdagen ’ har du en ljuvlig blus och ett litet häng örhänge! Var finner jag dessa? Tack gullefjun-:)

 • D I A N A

  Men du finis, den där stalkern, är det en influencer/bloggare? Kan du inte dubbelkolla innan i sånt fall, om den personen finns med på listan? Så slipper du gå dit i onödan. Men det är ju såå trist också, att behöva avstå för att det finns en idiot som stalkar. Suck

  Du såg i alla fall väldigt vacker ut, härligt med en trevlig stund.

 • Z

  Åh ditt långa hår är fantastiskt, men tycker ändå det korta var mer än awesome! En vacker kvinna klär i allt helt enkelt.
  Har märkr att du verkar må bättre än för ett par månader sedan, det lyser om dig verkligen. 💪👌
  Heja Alexandra!

 • Camilla

  Det är väldigt sällan jag tycker att någon är finare i kort hår än långt, oftast är långt hår finast och helst när det är sådär tjockt och blankt som det blir med extensions. Dock måste jag säga att du är en av de få jag tycker är finare i kort hår, det ser lite ut som att du satt på dig en långhårig peruk 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *