Gud vad många events det är just nu. Men det är ju så trevligt nu när solen och värmen har kommit fram 🙂 Igår var det Emilio som bjöd på en härlig tillställning tillsammans med Desenio. Vi var på söder teatern och vi hade världens utsikt över nästan hela Stockholm. Där satt vi och drack drinkar, åt snittar och njöt av livet. Jag drack endast alkoholfritt och skippade alkoholen helt då jag körde bil. Men det var så himla skönt, hade lika kul för det. Vi drog till och med vidare på ett event på Josefinas och jag dansade loss som vanligt. Sen när jag var trött hoppade jag in i bilen, satt på lite musik och åkte hem till min älskling som överraskade mig med en present. Livet just nu alltså.. Wow! 🙂

Nu håller jag på att städa undan här för städerskan kommer snart. Gäller ju att få bort alla prylar och kläder så hon kan städa ordentligt. Sen ska vi ju få fönsterputs också vilket är så skönt. Vi har faktiskt inte tvättat fönstren sen vi flyttade in här haha.. Så snuskigt jag vet. Men nu blir det äntligen av. Så medan städaren är här ska jag åka och fixa en grej på bilen, sen ska jag luncha med min nya assistent följt av lite jobb på datorn. Sätter mig på något fik idag bara. Jag ska se till att packa med gymväskan också så blir det ett pass innan jag sticker hem och byter om inför kvällens middag som har temat White Party.

Men ni vet ju att jag är sugen på att flytta? Det är ju Andreas med och nu har han hittat ett riktigt DRÖMboende. Vi ska faktiskt gå på visning och se om vi känner likadant när vi väl är där på plats. För vi båda blev blixtförälskade i boendet efter att ha tittat på bilderna, så känner vi likadant efter visningen finns det ingen anledning till att inte kika om vi kan köpa den. Det är ju inte helt lätt då vi 2 har boenden nu samt att jag har en inneboende. Men allt går att lösa förhoppningvis. Håller er uppdaterade om boendesituationen såfort jag vet mer ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *