Inlägget är i samarbete med Jotex.

Koden ALEXANDRA20 = 20% rabatt (går ut den 30e)

Jag är verkligen så löjligt nöjd just nu med sovrummet 🙂 Sänggaveln gjorde sån stor skillnad, den mjukade upp hela rummet på något vis.. Sen är även planen att vi ska höja gardinerna för att skapa en lyxig hotellkänsla i rummet. Det kommer bli så snyggt med våra tunga mörkläggningsgardiner i naturvit som vi har hängt upp. Rummet ser så mycket större ut med dom, innan hade vi ju mörkblåa men jag känner att den fina vita färgen är mer lugnande. Jag känner faktiskt att jag sover bättre och vaknar upp mer harmonisk. Sen känner jag även att jag gärna spenderar mer tid där inne nu när det är så fint där 🙂 Känns underbart att få ligga i sängen och mysa framför netflix bland alla mysiga kuddar.

Den krävs verkligen inte mycket för att göra stor skillnad, ett par nya gardiner, nya kuddar och kanske en fin kruka och det känns som att rummet är helt nytt! Dessutom har ni ju rabattkoden ALEXANDRA20 som ger er 20 % rabatt, passa på att utnyttja den och fräscha upp något rum till sommaren. Jag kommer faktiskt passa på att använda den själv (haha) för att köpa en sängkappa, tycker det är så snyggt. Tror faktiskt det var någon av er som tipsade om det. Tänkte nog införskaffa en vit så det blir en snygg kontrast mot gaveln.. Vad tror ni om det?

Sängöverkastet – LÄNK // Sänggavel – LÄNK // Gardiner – LÄNK // Koppar – LÄNK // Kuddar – LÄNK // Vas – LÄNK // Matta – LÄNK // Sängkappa – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *