2 bilder jag älskar

Alltså haha jag älskar dessa bilder som Andreas skickade från sin telefon. Detta var från när vi var i Paris. Vi ser ju båda kalasfulla ut, men det var vi ju såklart inte. Andreas dricker ju inte och jag hade druckit ett glas vitt, och det blir jag inte full på 😉 Men usch vad trevligt vi hade det där. Solen sken, vi befann oss i världens mest romantiska stad, vi fick umgås med varandra ordentligt, ha det allmänt bra, jobba lite (det gör vi ju även litegrann) och äta massa gott.. Livet lekte verkligen då! Det gör det visserligen nu också, men ni fattar vad jag menar. Jag längtar lite tillbaka det gör jag. Men nu är ju sommaren snart här och då ska vi ha det väldigt bra då med. Vi ska ju bland annat till USA!

Då har vi måndag och ny vecka igen då! Började dagen med en powerwalk runt området för att vakna till liv lite. Dock hade jag glömt både AirPods och sportbhn hemma. Jag kan ju omöjligt jogga utan bh, speciellt när jag har mens vilket jag har nu. Tuttarna kan ju göra så fruktansvärt ont!! 🙁 Dom känns hårda, svullna och hårda. Sen ska dom guppa runt innanför tishan lixom. Ajaj.. Så jag sprang runt och höll i dom, alltså det måste ha sett så konstigt ut. Men jag var verkligen sugen på att jogga, men jag orkade inte vända om hehe.. Ja men efter en halvlyckad pw duschade jag och åkte på ett lunchmöte. Sen efter det har jag städat lite hemma och svarat på en del mail. Ska fortsätta med det någon timme till för klockan 18 har jag ett träningspass inbokat med Malin. Det är jag taggad på!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *