Veckan som har varit..

Bäst denna vecka: Det måste nog ha varit i onsdags då jag mötte upp Issa och tog med henne på 2 events. Det var först strandbryggan som hade premiär, där stannade vi dock inte länge. Tror vi var där max 10 minuter för det var så fruktansvärt mycket folk. Men sen efter var det Plaza kvinna som hade event på Josefinas och där hade vi roligare för det var inte lika smockat. Kvällen slutade med att vi åt middag med hennes kusin och hennes respektive på rich. Där satt vi och diskuterade chefer och politik. Så mysigt 🙂 Det togs knappt några bilder från kvällen, men fick dom här bilderna skickad från en fotograf som var på plats.

alexandra nilsson plaza kvinna

Sämst denna vecka: Jo att min 4e canon kamera har gått sönder! Den som jag använder dagligen och vloggar med alltså. Åh så irriterande.. Dom kostar ändå 7000 kr styck, så det blir dyrt i längden.. Men den är så smidig och bra så det slutar ju med att jag köper en likadan igen..

Har jag varit arg denna vecka? Nej 🙂

Glad? Ja men väldigt, har massa roligt att se fram emot och sommaren när runt hörnet. Träningen går också bra.. Ja, vad finns det att inte vara glad över lixom? 🙂

Ledsen då? Nej.

Vad jag gör denna söndag: Jag håller just nu på med dagens video som ska upp, den är strax klar! Sen ska jag åka och rösta (viktigt) och därefter köpa en morsdagpresent + födelsedagspresent till mammsen. Inte nog med att hon ska få lite extra mycket uppmärksamhet idag så fyller hon även år imorgon 🙂 Så vi firar henne ikväll.

Jag hade ett träningspass inbokat idag också (bodyattack) men jag var tvungen att inse att jag inte skulle hinna med allting så jag ställde in det. Det var nog rätt val, passet börjar redan 4 och jag är inte klar med videon hehe.. Men jag är en obotlig tidsoptimist. Jag hatar den delen av mig, jag önskar att jag kunde ändra mig men jag har varit såhär hela livet. Tänk om det fanns ett piller som gjorde att jag kunde ta bort den dåliga egenskapen!

Vad jag har på mig idag: Som vanligt på söndagar, mjukisar hehe.. Men jag ska byta om nu innan jag åker iväg och shoppar presenter. Blir nog ett par svarta höga byxor och någon bekväm topp. Men sminkat har jag gjort dagen i ära när vi ska fira mammsen.

Nästa vecka ser jag fram emot: Som vanligt är det en hel del events på schemat, men jag måste nog säga att jag mest ser fram emot att städerskan kommer och ska tvätta lägenheten + våra fönster haha.. Man är verkligen vuxen när man ser mest fram emot det. Men våra fönster är så skitiga, så det ska bli väldigt skönt.

Morgondagens planer: Möte med min samarbetspartner Volkswagen, träning, jobb och ett event på kvällen med ett sminkmärke.

Veckans träning: Oj inser nu när jag tittar tillbaka på schemat att jag inte haft några pass alls! 🙁 Men jag har ändå tagit mig till gymmet samt varit ute och sprungit. Men det var sjukt jobbigt för det gjorde jag när det var så himla varmt.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *