Inlägget är ett betalt samarbete med Workout Empire

Idag slog pmsen ganska hårt på mig. Har varit trött och energilös sen att jag vaknade, men vi tog oss till gymmet ändå tillslut och jag fick ett halvdant pass gjort. Nej det var ett skitdåligt pass om sanningen ska fram MEN det var iaf ett pass. Jag tog mig faktiskt dit och gjorde så gott som jag kunde. Jag rörde lite på mig och fick några situps gjorda, och det kändes väldigt bra. Sen fick jag i mig ordentligt med mat efter följt av en promenad i solen som precis har kommit fram. Och nu känns det faktiskt mycket bättre 🙂 Så dagen behöver inte vara helt förstörd bara för man har pms, dagen blir som man gör den till. Men precis innan vi klara med promenaden sa Andreas att jag höll kopplet fel på Zacco när en annan hund gick förbi, då vart jag skitsur och nu är jag i sovrummet och surar medan han är i vardagsrummet, haha.. Allting är alltså inte en dans på rosor 😉

Men tillbaka till det här med träning. Idag hade jag på mig dessa träningskläder som jag har designat för workout empire, kändes både somrigt och fint 🙂 Tightsen kändes extra sköna mot magen idag då dom ”håller in” och ger lite extra stöd. När jag har pms vägrar jag ha på mig låga byxor. Känner mig inte alls bekväm i det! Men tur för mig har alla mina designs hög midja som håller in lite 🙂 Favoritdelen med mina träningskläder helt klart.

Floral bra: LÄNK
Floral pants: LÄNK

alexandra kissie nilsson träningskläder

alexandra kissie nilsson träningskläder

alexandra kissie nilsson träningskläder

alexandra kissie nilsson träningskläder

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *