Event med DryLake

Go fredag på er! Har precis kommit hem från ett möte och ett härligt event tillsammans med Dry Lake x Isabelle Jedler 🙂 Jag hade på mig en jumpsuit från den nya kollektionen och den var så himla skön OCH snygg! Jag brukar sällan ha jumpsuits på mig men denna gillade jag verkligen. Kommer bli ett perfekt plagg i sommar när man vill klä på sig snabbt men ändå känna sig fin. På eventet bjöds det på lunch och goda drinkar. Jag tog en alkoholfri då jag körde runt i bilen mellan jobb, men den var supergod. Sen var maten också väldigt smaskig. Vi höll till på Strandbryggan och där är det ju alltid trevligt. Var där för 2 dagar sen när dom hade sin premiärsfest men då var det så mycket folk så man knappt kunde röra sig. Då föredrar jag faktiskt när det är mindre folk och en lugnande stämning. Jag tycker inte alls om att trängas och inte kunna röra mig fritt. Därför jag aldrig varit ett fan av att gå ut under löningshelgen hehe… Nej men så idag var det perfekt!

Nu är jag hemma iaf och arbetar lite, men jag tänkte ta en promenad snart med Michelle. Men det verkar som att det ska börja regna vilken minut som helst.. Hoppas inte det, för det vore skönt att få komma ut och gå lite. Har bara suttit ner hela dagen känns det som, så kan vara skönt att få låta kroppen jobba lite. I ”värsta fall” blir det ett gympass istället. Men jag körde ganska hårt igår, mina armar fick arbeta ordentligt. Vill ju bli stark och stor 😉 Sen senare ikväll har Issa tjejfest hemma hos sig, så får se hur kvällen blir. Är inte jättefest sugen då jag sprungit på en hel del events på senaste. Men så är det såfort det börjar bli varmt ute.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *