Här om dagarna var vi i Gävle och hälsade på Andreas pappa + fru. Dom flyttar snart till Bollnäs så vi såg till att hinna hälsa på innan flyttbilen kommer. Jag älskar huset som dom bor i, det är så mysigt och härligt. Dom verkar dock bara tycka det är skönt att dom ska flytta, så det är nog mest jag som kommer sakna huset haha.. Men oavsett så var det så himla mysigt att få komma bort lite från Stockholm. Jag älskar verkligen när vi åker iväg, jag ser det som kvalitets-tid. Dock skulle jag aldrig kunna tänka mig att flytta till tex Gävle eller Bollnäs och det beror helt enkelt på att det är för långt borta. Jag hade tyckt det var jättejobbigt att behöva planera allting så noga för att hinna med allt. Jag tycker lixom redan att det tar lång tid att åka till stan från oss och vi bor bara 15 minuter utanför city. Men huslängtan finns kvar och den växer sig starkare för varje dag som går. Jag skulle också kunna tänka mig att köpa en större lägenhet, men Andreas är inte lika impulsiv som jag är när det kommer till sånt och han drar gärna mig tillbaka på jorden när jag börjar planera. Jag har ju på riktigt funderat på om jag ska överraska honom med en sprillans ny våning, och sälja min lägenhet som jag hyr ut just nu.. Undrar hur han hade reagerat haha!

Men nu ska jag äta lite mat och sen blir det nog träning. Har knappt varit utanför lägenheten idag (så jäkla skönt haha) men kroppen mår nog bättre av att få komma ut lite och använda musklerna. Får så svårt att sova sen annars. Tänkte träna med Andreas, det var ett tag sen nu vi tränade ihop. Förut gjorde vi det hela tiden tillsammans men sen ändras ju saker och ting. Men det är helt ok, sånt är livet. Men ikväll blir det ett pass tillsammans, så mysigt. Sen blir det kanske myskväll med Michelle eller något sådant. Får se helt enkelt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *