Bra och dåligt

+ Framför mig har jag ett kontrakt som jag ska skriva på. Minns ni att jag sa att jag var så glad över en stor deal som hittills är min största deal någonsin? Jo det är den det handlar om, och nu har vi äntligen kommer överens om detaljerna 🙂 Så nu är det enda som fattas min signatur, sen börjar resan. Det är först nästa år i vår ni kommer få se vad det är.. Det är en lång men rolig process som väntar! 🙂 Kan ni gissa vad det är?

– Jag har lite blandade känslor kring att jag var så ärlig i denna video *KLICK* om hur ledsen jag var efter ett event jag var på förra veckan. Jag tycker det är väldigt viktigt att berätta om roliga men också mindre roliga delar av livet för att inte ge bilden av att jag försöker upprätthålla en perfekt fasad. Jag tror mina följare mår bra av att se ups and downs därför vill jag dela med mig av när jag mår sämre också. Men jag var inte intresserad av att få någon annan sårad eller ledsen, utan jag ville bara prata om mig själv och hur jag hanterar situationer när man känner sig utanför. Jag tror många kan relatera till det, så jag hoppades väl att det skulle hjälpa mina följare. Men ja, men det sagt så är jag inte helt 100 med videon, jag kanske kunde varit ännu mer neutral när jag pratade om det så man inte förstod vilket event jag menade. Men ja, det är inte alltid enkelt att göra allting 100 % rätt.

+ Har precis skickat in ett arbete och vart väldigt nöjd med det 🙂 Alltid roligt att vara nöjd med sitt jobb. Då jag inte har en chef som berömmer mig får jag berömma mig själv då jag är min egna chef 😉

– Jag får mer och mer problem med min mens. Förut hade jag aldrig ont typ och knappt några pms-besvär. Men nu för tiden har jag pms minst 1 vecka innan mens, under tiden och även efter. Jag är extremt känslig och får oftare kramper i magen 🙁 Känns supertrist verkligen! Jag funderar på om det kom i samband med att jag bytte spiralen, det var dock ett år sedan nu men sen den dagen har jag haft lite ondare än tidigare.. Kan den sitta fel kanske?

+ Jag är TYP ledig idag, har inte alls jättemycket inplanerat vilket känns jätteskönt.. Jag är mer eller mindre klar med dagens arbete och det känns så skönt i själen. Så det blir nog ett gympass snart och sen fixa och dona i hemmet. Mysigt!

+ Fick så mycket fina kommentarer kring mitt ”nya hår” på Instagram, det gör mig väldigt glad! 🙂 Kommer kanske klippa det någon cm sen dock, men jag kanske hinner vänja mig med längden.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *