Nelly man 5 år

Igår var vi på fest, Nelly man fyllde 5 år (höll på skriva 50 men det stämmer ju inte haha) och såklart vankas det födelsedagsfest då. Bussar hämtade upp alla gäster i stan och körde oss till Lidingö. Där fanns det mat, små barer, djs och sneakers till alla! Det tackar man inte nej till, speciellt inte när jag var osmart och kom dit i höga svindyra klackar.. Inte det bästa skovalet när festen var utomhus. Så jag bytte glatt till ett par vita sneakers och slängde in mina klackar i bilen. Vi skippade alltså bussresan och tog bilen dit. Andreas behövde åka hem tidigare så det var väldigt smidigt. Men kort och gott, en väldigt trevlig kväll och vädret gjorde ju det verkligen ännu mer fantastiskt!

Nu sitter jag i en taxi på väg in till strandbryggan som har någon premiär idag. Därefter ska vi vidare till Josefinas där plaza kvinna har ett event ikväll. Förra året fick jag var Issas + 1 så nu är det inte mer än rätt att hon får bli min 😉 Men jag inser nu också att jag inte har ätit någon middag och min mage börjar kurra ordentligt nu.. Måste få tag på något att äta snart annars kommer jag ramla av mina klackar haha! Det blir ju ofta några glas bubbel på såna här tillställningar hehe..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *