Mitt bästa tips!

Inlägget är i samarbete med WellAware 

Det känns så himla roligt att se alla bilder som mina kunder tar med min nya collagen produkt! 🙂 Man kan ju använda produkten i nästan allt, både i mat och dryck. När jag inte dricker det med vatten blandar jag gärna ner det i mina smoothies, har det i kvarg eller yougurt. Jag har även sett att folk har det i kaffet! Har faktiskt inte testat det själv än hehe.. Men det viktigaste med min produkt är ju att faktiskt komma ihåg att få i sig det varje dag så man verkligen ser och känner skillnaden! Mitt bästa tips är att låta en burk stå framme i köket, då är det enkelt att komma ihåg att det ska användas.  En sked om dagen räcker gott och väl. Så en burk håller länge! Min burkar står vid diskhon så jag ska komma ihåg att blanda ner det i mitt vatten varje morgon. Vi har sett till att designen är så pass snygg så det ska kännas ok att låta den stå framme i köket 😉

För er som är osäkra på varför man ska få i sig extra collagen så är det för att det är collagen våra muskler och ben är gjorda av stort sett. Och vid 30 årsåldern börjar våra kroppar sluta producera lika mycket av den varan och det är därför vi får ont i leder, vi får sämre resultat vid träning, rynkor och celluliter uppstår osv. Ser vi då till att få i oss det genom kosttillskott kan vi förhindra alla negativa symptom som vi får av åldrandet. Bra va? 🙂 Detta är sjukt stort i Asien, och det är inte så konstigt för dom är verkligen i framkant när det kommer till skönhet. Det kommer inte dröja länge innan det exploderar även här i Europa. Jag känner bara att jag är ledsen att jag inte visste om detta tidigare haha!

En läsare skrev såhär till mig här om dagen:

Vanliga frågor jag får:

Kan man använda produkten när man är gravid? Svaret är ja! Men som vanligt, är man osäker kan man alltid rådfråga sin läkare.

Kan man använda produkten när man ammar? Svaret är ja här med. Det finns ingen central stimulerande i produkten.

Ni kommer till produkterna här: *LÄNK*

Bilder: @SandraKarlsons

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)
 • Karolin

  Vill inte vara jobbig men jag pluggar proteinvetenskap (kollagen är ett protein) och undrar hur 17 detta funkar? Bryts det inte bara ner av de starka magsyrorna innan det hinner tas upp av kroppen? En generell fråga pga att det tydligen är så poppis i Asien, inte menat som personlig kritik gentemot dig 🙂

  • Emilia

   Det funkar inte alls. Kroppen kan inte ta vara på kollagen som man äter eller dricker.

  • alexandra

   För att upptaget ska bli så optimalt som möjligt så är kollagenet redan förspjälkat genom till ett hydrolysat. Vilket innebär att kroppen inte behöver bryta ner det. Utan kan ta upp det direkt 🙂

   • jessica

    Hej! Snabbare upptag javisst men vad har det med att produkten sedan kommer ut i huden i form av kollagen? Att din produkt är hydrolyserad innebär bara att den är nedbruten till aminosyror och möjligen peptider. Den är alltså inte längre i samma form som kollagen. Därmed är det dyra aminosyror som kommer absorberas och användas för att bygga upp nya, kroppsegna proteiner utifrån DNA i cellkärnan. Med tanke på att vissa proteiner har upp mot 20000 olika aminosyror i kombination finns det inget som tyder på att innehållet i din produkt kommer återuppbyggas som kollagen igen efter absorption. Absorption är upptag och inte ett ord för distribution och användning av ämnet som tagits upp. Kroppen kommer inte ta upp det och se att det tidigare har varit i form av kollagen och bygga upp det på samma sätt. Ännu mindre punktplacera det i huden.

    • Alice

     Go off Jessica! Kissie, detta ÄR en bluff, vi vet det, du borde förstå det nu efter flera förklarat det utförligt om du inte redan visste det innan, och förhoppningsvis kommer fler av din tänkta målgruppen också inse det. Riktigt pinsamt att tjäna pengar på lögner. Snälla avbryt detta så fort du kan, du skadar ditt varumärke.

 • D I A N A

  Jag skulle verkligen behöva köra igång med det här nu, förebyggande effekt. Jag har bra gener men det kommer inte alltid att rädda mig. Så kul att du dragit fram en sån produkt

 • Hanna

  Hej!
  Jag köpte ditt collagen med apelsinsmak. Jag har lite svårt för att det är så sött, är någon av dem andra smakerna mindre söt? 😊

 • Alice

  Om en äter rent collagen bryts ner till aminosyror och är därmed lika effektivt som vilket annat protein som helst. Kroppen använder aminosyror för att skapa eget collagen. Spara era pengar och ät proteinrika råvaror istället. Detta är en bluff

 • Lotta

  detta måste jag testa =)

 • Kristina

  När man tittar på (generellt) kliniska studier kring dessa nya produkter så ser man att de oftast är beställda av tillverkarna själva. Hur trovärdigt är det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *