Hoppas ni inte har missat den här videon, det är från helgen som var. Jag har på senaste varit väldigt känslig och trött, så det gjorde att jag blev extra ledsen när jag kände att jag inte blev rätt behandlad. Jag kanske inte hade reagerat lika hårt om jag inte hade haft pms, men nu hade jag det och det är såhär jag mår då tyvärr. Andreas är dock en riktig klippa som hjälper mig må bättre under dagar som dessa..

Jag vill också tilläga att jag har många av dessa dagar. Det är ingenting som syns på sociala medier då jag ofta väljer bort både telefon och dator när jag mår såhär. Men det kan nog vara bra för er att veta att även vi influensers mår skit, precis som vem som helst. Det kan vara över små som stora saker som händer i vardagen..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Sara

  Klart även influencers mår dåligt,
  Vi alla människor mår dåligt ibland så du behöver inte känna att du gör er influencers en tjänst genom att visa dig ledsen – vi vet att alla mår dåligt.

  Jag vet att inte att vi alla ”icke-influencers” går runt och tänker att influencers alltid är så glada och inte har ett problem i världen.
  Tänkte bara så du vet det. Att du inte ska behöva hålla en fasad uppe! Är man ledsen så är man. Och det är alla emellanåt. Oavsett om man är ”influencer” eller inte =)

  //S

 • Leoni

  Fy, fick alldeles ont i hjärtat när jag tittade på videon <3 Jag var själv lite utfryst i skolan (dock inte ensam, vi var 3 vänner som var ”klassens töntar” men vi hade i alla fall varandra), idag i vuxen ålder är jag precis som du sååå noga med att alltid se till att alla är med i samtalet, och särskilt om det är någon som är ny i gruppen eller inte känner alla på middagen/eventet/festen/vad det nu är. Det är HEMSKT att känna sig utanför och det är så enkelt att bjuda in någon i en konversation. Hoppas att tjejerna ser detta och får en tankeställare, även om det mot förmodan inte var medvetet så lär dom sig förhoppningsvis att bjuda in mer nästa gång något liknande händer. Stor kram <3

  • alexandra

   Usch stackare… ❤️ Dom har sett det och alla har hört av sig, en blev sur på mig medan dom andra bad mer eller mindre om ursäkt så det känns ok!

 • Rebecca

  ❤️❤️❤️

 • Alexa

  Var det eventet med dasha och Petra m.m?

 • Christin

  Ingen ska behöva känna sig utanför/utfryst. Och jag förminskar inte dina känslor. Men jag tycker man ska passa sig för just ordet ”mobbning”. Det innebär att personer retar en/behandlar en dåligt nästan varje dag etc. Dessa tjejer kanske inte tänkte helt på sitt beteende, och det är bra att du tar upp det så dom ser det och kanske tänker på det i fortsättningen, och andra människor. Jag hade blivit ledsen om någon anklagat mig för mobbning om det inte var menat så. Lite hårt att kalla det mobbning, kan jag tycka.

 • Caroline

  Hej, jag tycker det är så oerhört trist att läsa om hur du upplevde att du blev behandlad på eventet. Ingen förtjänar att känna sig utanför. Även om det säkert inte var menat så från deras sida så är det ändå din egen känsla av hur du upplevde det och det är inget som någon annan kan säga något om. Otroligt trist! Sedan kan jag också tycka att den som ansvarar för eventet, ska på ett professionellt sätt se till så att alla gäster känner sig välkomna och inkluderande. Om någon lämnar eventet med en sån känsla som du hade så tycker jag att den ansvarige för eventet gravt har misslyckats. Känslan av att inte känna sig inkluderad och att känna sig utanför är fruktansvärt hemskt. Återigen, jag blir otroligt ledsen för din skull. Stor kram till dig! ❤️

 • E

  Om man efteråt förstår att man är mycket skörare och mer känslig under PMS-en och samtidigt förväntar sig att omgivningen ska anpassa sitt beteende efter det så måste man väl antingen ha en ”PMS-skylt”, eller göra något åt det på annat sätt, typ äta anti-depressiva den veckan. Risken efter ett sånt här uttalande är ju annars att omgivningen får för sig att det är så du alltid reagerar.
  Jag. Var inget fan alls av mig själv med PMS, men på jobbet la jag choklad på skrivbordet så alla visste, t ex.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *