Inlägget är i samarbete med Rapunzel of Sweden

På senare tiden har jag varit så extremt uttråkad på mitt egna utseende. Vet ni känslan? Man orkar knappt se sig själv i spegeln lixom. Så jag bokade en frisörtid hos rapunzel för färgning och förlängning. Det blev hela 50 cm med klipp, så kanske har 45 cm långt hår just nu. Jag ska inte ljuga, det känns både ovant och lite tungt. Men jag är glad jag gjorde det 🥰 Känns lite roligt med långt hår nu under sommaren. Sen passade jag på att köpa med mig deras härliga produkter till håret, dom doftar jobbigt gott! Vill typ äta upp deras heat spray, så gott dofter den!

Det är helt ok att tycka jag passade bättre i kort hår, för jag kan lika gärna bli korthårig till hösten igen. Det som är så roligt med extensions!  Men nu tänkte jag ha det såhär under sommaren iaf och njuta av att ha långt hår igen. Men ett tips till er som har extensions, var försiktig med att doppa det i pooler och se till att ha rätt produkter för att hålla det mjukt och lent.

Nu ska vi på en fest med Nelly!

Men miljon folieslingor, detta som tar längst tid..

Lilla Chloe är alltid med!

Mitt nya hår!

Kör alltid vax!

Nytt schampo och balsam

New hair who dis???

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *