HEJ! Sorry har inte hunnit blogga idag men jag har varit hos frisören typ exakt hela dagen (ni kanske ser en liten förändring på bilderna? 😉 ) och sen direkt efter var det ett event på f12 med fina Sofie Sarenbrant som släppt en ny deckare. Hon och jag lärde ju känna varandra i Tyskland när vi var där på en pressresa med Resia förra året. Och hon är så härlig ska ni veta. Hon är en sån där person som är så himla enkel att tycka om, man dras till henne på något vis. Sen råkar hon ju också vara en förbaskat bra författare också!! Hennes tidigare böcker har ju varit helt fantastiska, så jag kan nog inte hejda mig. Måste börja läsa denna bok redan ikväll!

Det blev en tidig kväll för mig och Andreas, jag fick lite huvudvärk så jag kände att jag behövde åka hem för att byta om till mjukisar, tvätta av mig sminket och eventuellt ta en alvedon. Men kvällen var fantastiskt och det var trevligt att mingla lite med kända och okända ansikten. Men detta ansikte är trött och ska slänga in handduken, så vi hörs imorgon igen.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *