Veckan som har varit!

Bäst denna vecka: Har varit mycket bra som har hänt denna vecka, men något jag tyckte var extra roligt var att besöka ett nytt café som heter Himmelska Hundar där våra älskade fyrbenta vänner var välkomna in. Det gick hundar överallt och vissa satt till och med på stolar och väntade på sin mat, titta bara på hunden på högra bilden haha! Vi tog ju såklart med både Zacco och Chloé så dom fick komma ut lite och mingla med andra 😉 Stället ligger på Gärdet, rekommenderar det till alla hundägare. Men ta gärna med koppel, fanns hundar som inte var så väluppfostrade..

Sämst denna vecka: Jag har vart väldigt trött och lite stressad. Men jag ska försöka lära mig av det och planera min tid bättre, samt kanske få in power naps så jag orkar mer. Jag ska nog också köpa järntabletter och se om det hjälper.

Har jag varit arg denna vecka? Nej! (om man räknar bort ilskan över den nya lagen kring abort i USA)

Glad? Väldigt!

Ledsen då? Ja faktiskt det har jag varit. Tyvärr! Det var en händelse i vecka som gjorde mig både besviken och ledsen. Jag var på ett event där jag kände att jag blev MOBBAD av ett gäng tjejer. Ni som har blivit utfrysta i skolan kanske kan relatera till känslan. Tänk er när man var liten och gick i skolan, och man gick till skolmatsalen med en klump i magen för man hade ingen att sitta med. Och när man väl satt sig vid ett bord vände alla på sig och tydligt visade att dom inte ville ha dig där. Ja ungefär så kändes det.. Men jag vet att det säger mer om dom personerna än vad det gör om mig, för idag skulle jag aldrig göra så mot en människa.

Vad jag har på mig idag: Oj just nu har jag bara mjukisar och en vit t-shirt. Men ska klä på mig strax, då blir det jeans och en svart skön topp bara. Men piffar till det med ett nytt diadem jag fick på eventet här om dagen.

Nästa vecka ser jag fram emot: Ett event på onsdagen med Issa, ska bli mysigt att umgås med henne. Sen även min frisörtid som jag har imorgon, behöver en förändring. Jag har känt mig så ”tråkig” på senaste så en uppfinning kommer säkert göra susen!

Vad jag gör denna söndag: Är ju i Gävle hos Andreas pappa just nu. Vi sitter och äter frukost i långsam takt och jag passar på att blogga lite. Sen när vi åker hem ska jag börja klippa dagens vlogg som ska upp. Har också ett samarbete som ska upp lite senare som jag har förberett tidigare i veckan.

Morgondagens planer: Ska fixa håret, sen efter ska jag på ett härligt event med Sofie Sarenbrant som har släppt en ny bok. Skoj!

Veckans träning: Körde body attack med Malin på måndagen. Sen körde jag ett vanligt styrkepass på gym i fredags och igår körde jag balettinspirerad träning med vikter, med Malin. Så himla roligt och utmanande. Jag gick in i salen och var lite kaxig, för jag trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var. Men mina ben skakade som aldrig tidigare under passet, och då var jag inte lika mallig längre haha..

Veckans fundering: Att inte köra vidare med lashes by Alexandra och lägga all fokus på mitt collagen och dom nya produkterna som ska lanseras under det varumärket. Det beror helt enkelt på vilka jag har att jobba med. Mitt mål är att hela tiden utvecklas och göra nya saker/ släppa nya produkter. Det händer lixom inte riktigt med fransarna.. Trist är det såklart men det är också viktigt att testa sig fram och våga gå vidare så man inte håller fast vid något som inte funkar. Kanske funkar längre fram, men jag behöver hålla mig motiverad.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *