Fun lights nya smaker

Betalt samarbete med FUN Light Sverige

Visste ni att jag Ă€lskar FUN Light? 🙂 Har druckit det i flera Ă„r och nu finns det ingen gladare Ă€n jag för dom har kommit med nya smaker! Mandarin Madness och Lemonade, dom Ă€r sĂ„ grymt goda. Min favorit Ă€r helt klart Lemonade, ni mĂ„ste testa 🙂

Varför jag Ă€r sĂ„ hooked pĂ„ just FUN Light Ă€r först och frĂ€mst att dom inte innehĂ„ller socker. Jag tycker ju det Ă€r viktigt att ta hand om hĂ€lsan dĂ€rför vĂ€ljer jag gĂ€rna produkter som inte har massa socker i sig.. Sen Ă€r dom vĂ€ldigt törstslĂ€ckande och det viktigaste av allt.. Det blir lĂ€ttare för mig att dricka vatten! Jag Ă€r ju sĂ„ extremt dĂ„lig pĂ„ att fĂ„ i mig vatten, sĂ„ lite FUN light gör det mycket godare och lĂ€ttare att dricka. Sen ett annat litet tips Ă€r att blanda ner det i kvarg, perfekt mellanmĂ„l nĂ€r man Ă€r pĂ„ sprĂ„ng 😉
Dessutom Ă€r det ju mycket bĂ€ttre för miljön att smaksĂ€tta vattnet sjĂ€lv och ta med sig ut Ă€n att köpa flaskvatten ute. Jag har nu för tiden som vana att göra iordning saft och lĂ€gga i en snygg flaska hemifrĂ„n och ta med mig ut. LĂ€s mer om FUN lights hĂ„llbarhetstĂ€nk >HÄR<
Kommentarer (38)
 • Sara

  Sugen jag blev nu, vart kan man köpa dessa smaker?

 • Rena

  As I don’t eat sugar as far as possible such a drink can make sense.
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Z

  InnehÄller inte dem produkterna vÀldigt mycket aspartam och sukrolos?
  Isf inte riktigt sockerfri.

 • Jonsson

  Du hÀnvisar oss att tÀnka pÄ miljön, men för att smaksÀtta kranvatten sÄ mÄste vi köpa en annan plastflaska först menar du? Det blir ju inte direkt miljövÀnligt. För att tÀnka pÄ miljön borde man skippa alla dessa plastflaskor.

 • Angelica

  SÄnt dÀr Àr ju rent gift. Aspartam och fÀrgÀmnen. MÄnga barn med adhd-diagnos har fÄtt den struken nÀr de slutat dricka den saften för att den bidrar med sÄ mkt aggressioner och koncentrationssvÄrigheter för barn som inte reagerar mot sötningsmedlet.

 • Sandra

  HÄller med o Àlskar FUN light o dessa tvÄ nya smaker Àr grymma! Undviker/utesluter man socker Àr det vÀldigt tillfredstÀllande med ett glas lÀskande saft. HÄller med om att det hjÀlper mig att dricka mer vatten!

 • D i a n a

  Mums, Fun Light Àr ju asgott.
  Vi brukar blanda ut det med kvarg hÀr hemma, den dÀr 0,1% som Àr tjock och svÄr att svÀlja typ. Men blandar man ner fun light sÄ blir den asgod och lÀtt.

 • Linnea

  AlltsÄ hur snygg Àr inte blusen/tröjan du har pÄ dig?! SÄ perfekt PR för tröjan i sig gör typ drickan mer lÀskande pÄ nÄgot vis? Haha jag har dessutom fÄtt dille pÄ gult (jösses vad jag Àr lÀttpÄverkad av modet) sÄ jag kÀnner spontant att jag mÄste veta var du köpt den?

 • Amanda

  blev typ törstig av att se dina bilder 😂 ska be mamma köpa imĂ„rn!

 • Linda

  Fun light kan man ocksÄ anvÀnda i trÀdgÄrden om man har ett myrproblem. Fungerar överraskande bra!!

 • Ingrid

  Jag tror inte att du faktiskt dricker det dĂ€r utan bara sĂ€ger sĂ„ för att du fĂ„r betalt. Den Ă€r inte heller nyttig som du framstĂ€ller den att vara utan har sötningsmedel, konserveringsmedel och massa E-Ă€mnen… Den enda ingrediensen som Ă€r nyttig i den dĂ€r saften Ă€r vĂ€l vatten.

  • Jess

   Massa E-Ă€mnen? Dvs godkĂ€nda livsmedelstillsatser typ C-vitamin som fĂ„tt E-nummer E300. Light dryck behöver inte automatiskt vara giftigt. Aspartam bryts ner till aminosyror sĂ„ det Ă€r inte nĂ„gon mystisk ingrediens som kroppen inte kan hantera. DĂ€remot Ă€r mĂ€ngden av ett Ă€mne vĂ€rt att reflektera kring men ett glas fun Light dĂ„ och dĂ„ Ă€r inte farligt. 🙂

 • Frida

  SjĂ€lv fĂ„r jag hellre i mig socker Ă€n sötningsmedel. KĂ€nns sĂ„ kemiskt med alla konstiga tillsatser i bĂ„de mat och dryck. Men hĂ„ller med om att saft Ă€r gott 🙂

 • Amandas

  Söt du Ă€r som matchar flaskan 😍

 • johanna

  Lemonadsmaken lĂ€t ju himla god Ă€ndĂ„! Men hĂ„ller mig nog till vanligt vatten, eller gör egen lemonad 🙂

 • Lissel

  HÄLLT i mig apelsinsaft nu pĂ„ BB, Ă€r helt fast! đŸ˜…đŸ™ŒđŸŒđŸ˜

 • Martina

  Det som inte innehÄller rent socker, innehÄller sötningsmedel. Och det Àr inte ett dugg bÀttre Àn socker.

 • C

  Är lemonaden god? Typ syrlig?! Köpte mandarin hĂ€rom veckan och den var fantastiskt god! đŸ€© som en riktigt mogen, saftig mandarin.

 • Karin

  Smakar sĂ„ konstgjort, samt Ă€cklig besksöt eftersmak , inte nyttig heller. Skit i flaska helt enkelt !đŸ‘đŸ»

 • Isabell

  Ur hĂ€lsosynpunkt Ă€r aspartam och andra sötningsmedel rena rama lurendrejeriet. Åh fy jag fĂ„r panik av tanken pĂ„ Fun Light. Dels smaken som Ă€r sĂ„ Ă€ckligt konstgjord men sen ocksĂ„ bara vetskapen kring de vidriga ingredienserna.

  Det spelar ingen roll hur mĂ„nga som har sagt, sĂ€ger och kommer sĂ€ga att ”aspartam i sĂ„ liten mĂ€ngd Ă€r ingen fara” och blablabla. Uek. Kommer aldrig in i mitt hem och jag skulle aldrig för mitt liv ge det till mina barn. Alla tar sina egna beslut och gör precis som dem vill men jag vill bara uppmana samtliga att lĂ€sa pĂ„ innan – sĂ„ ni vet vad ni vĂ€ljer att stoppa i er!

  Aspartam Àr ett cancerogent sötningsmedel som skapar excitotoxicitet i kroppens centrala nervsystem. Det Àr en av de mest kontroversiella livsmedelstillsatserna i historien eftersom det Àr kopplat till leukemi och lymfom. MÄnga lÀkare, vetenskapsmÀn och konsumentgrupper menar att detta artificiella sötningsmedel aldrig borde ha slÀppts ut pÄ marknaden och att tilllÄta det i livsmedelskedjan successivt tar kÄl pÄ oss.

  Aspartam framstÀlldes först som biokemiskt krigsmedel för militÀr anvÀndning, och var listat av Pentagon som en nervgiftig stridsgas. Eftersom det inte gav kemikaliejÀtten Searle nÄgon framgÄng, valde man istÀllet att marknadsföra det som ett konstgjort sötningsmedel och Àr idag en helt integrerad del av den moderna kosten.

 • Linp

  Mycket god! Men tyvĂ€rr oxĂ„ bĂ€sta medlet, koncentrerat, att döda myror med i trĂ€dgĂ„rden….

 • Anna

  Trots Diabetes typ 1 sĂ„ undviker jag ALL form av sötningsmedel. MĂ„r sĂ„ fruktansvĂ€rt dĂ„ligt av det 🙁 Kan inte ens dricka ett glas Cola Light pga av att magen brakar ihop och jag fĂ„r ont i magen i dagar, uppemot 1 vecka efterĂ„t. KĂ€nner flera som inte tĂ„l varken Aspartam eller Stevia, sĂ„ man bör vara försiktig med att överkonsumera dessa Ă€mnen, om ens alls.

 • Michaela

  Men snĂ€lla nĂ„n, vilka svagbegĂ„vade mĂ€nniskor det finns. LÄS pĂ„ ordentliga sidor, riktiga kĂ€llor, seriösa studier. Inte frĂ„n nĂ„got jĂ€vla hitte-pĂ„ pĂ„ Facebook.

  https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/tillsatser-e-nummer/sotningsmedel/aspartam

 • Michaela

  Förresten, Alexandra. Prova Fun lights smak ”Peach passion” med iskallt vatten. SĂ„ sinnessjukt god, om man gillar persika!

 • ace333 download

  One of my favorite things to train nurses is the fact , eveything we all do has a result.
  Thiis could be more difficult in smaller boutiques.
  Often, you’ll find thrm being moved to exhibitions. https://www.ongbaby.com/blog/categories/ace333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *