Inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Det känns som det var ett tag sedan jag bloggade? Jag har ju uppdaterat bloggen, men det har inte varit så att jag har suttit mig ner och tagit mig tiden att faktiskt göra det ordentligt. Har så mycket just nu som händer (super-duper-mega-skoj) men allting kräver ju sin tid lixom.. Igår lyckades jag köra ihop det rejält så jag fick nästan en ångestattack på stan, jag kände hur min hud blossade upp och blev helt röd. Hjärtat pumpade hårt och jag fick knappt luft. Men idag känns det bättre och jag ska försöka vara ärlig mot folk runt omkring mig och våga säga nej, jag måste jobba först. Men sen också vara ärlig mot mig själv, vill jag verkligen springa från ena saken till den andra och känna att allting blir halvdant? Nej så vill jag ju faktiskt inte ha det! Så jag ska planera min tid bättre, kanske gå upp ännu tidigare så jag kan sätta igång med allting snabbare.

Men hur som helst. Igår blev det 2 gympass på morgonen. Det var inte riktigt planerat men så blev det tillslut iaf. Jag har lyckats övertala min vän Michelle att signa upp sig på samma gym som jag och igår tränade vi ihop, så mysigt! Senast vi tränade ihop var typ 5-6 år sen. Sen hade jag ett grupppass inbokat i stan så hoppade in i bilen och åkte till nästa gym såfort vi var klara. När jag blev klar där behövde jag klippa ihop gårdagens video så det var bara att åka raka vägen hem igen. Sen hade vi ett skype-möte om ett stort (!!) samarbete, vi behövde gå igenom ett kontrakt. Tog kanske någon timme. Efter det behövde jag fota ett samarbete och det tog lite längre tid än planerat, jag behövde ju sminka mig och fixa iordning mig, hitta en bra location osv. Så jag lyckades bli sen till eventet jag skulle gå på efter. Det var öppningsfest på Bank Hotell, vilket var superkul! Dock var jag ju lite stressad så jag var lite uppe i det.. Men efter några timmar kunde jag koppla av som tur var. Sen kom Andreas snällt och hämtade upp mig, han visste att jag var stressad så det var himla fint av honom. Jag somnade där efter som en liten gris i hans famn haha, det bästa jag vet ♥

Idag har jag haft ett möte, köpt grejer som jag behöver till ett samarbete, ringt lite samtal, jobbat lite och nu ska jag fota ett annat samarbete. Sen ska jag fota vidare samarbetet som jag började på igår med Andreas.. Sen träna om jag hinner.. Ja ni hör ju, det är full rulle hela tiden! Men jag ska försöka vara ärlig mot alla och säga att jag behöver ta min tid, för jag blir jättestressad av att göra folk besvikna när jag behöver mer tid för jobb. Då är det lika bra att meddela det innan så man vet om det, passar det inte får man ju bara ses en annan dag helt enkelt.

Liknande solglasögon:


1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)
 • Emilia

  Gruppass stavas inte med tre p. Spelar ingen roll egentligen eftersom vi förstår vad du menar, men tänkte bara påpeka det då du har skrivit så flera gånger. Inget negativt menat.

 • Philippa

  Kolla in @shanigrimmond på instagram, jag tycker att ni är SÅ lika!! 🙂 Kram

 • D i a n a

  Fina du, ta det lugnt, ta hand om dig, det finns bara en av dig och den vill vi ha kvar, så ta hand om dig.
  Det är bra att du har din fina Andreas. <3
  Stor kram finis. Hoppas du kan vila upp dig i helgen.

 • isabelle

  Hej Alexandra,
  Jättefint klädd, :O var hittar man tröjan du har på dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *