Wow vilken härlig dag det har varit idag! 🙂 Vädret har ju varit helt fantastiskt verkligen. Extra glad har jag varit då jag behövde fota ett samarbete utomhus. Man tackar ju inte nej till att slippa frysa och försöka se ut att njuta av ett sommarväder som inte existerar hehe.. För det händer, att man behöver frysa röven av sig för att få till dom där bilderna. Annars blir det inget samarbete! Hade ett sånt samarbete i vintras där kunden hade bett om ”fina, vårbilder med grönska och gärna lite blommor”. Det här var i FEBRUARI! Kan avslöja att inget filter i världen kunde rädda mig då, så det blev faktiskt ingenting. Jag försökte posera ute på en idrottsplats men det var massa snö och det går ju inte direkt att photoshopa bort.. Så det blev ingenting av med dom bilderna och jag fryste helt i onödan. Men så kan det vara ibland!

Extra härligt var det idag att hundarna följa med, 2 flugor i en smäll. Zacco hoppade direkt ner i vattnet och har avverkat årets första dopp! Chloé är mest lycklig för att vara med, så hon sprang runt och tuggade på små pinnar och försökte härma storabrosan 😉 Dom är så fina tillsammans, som piff och puff! Men nu ska jag gå igenom dagens bilder och välja ut dom som ska vara med i kampanjen senare, och sen ska jag sova typ. Är så jäkla trött!

Ps. Bara jag som är i chock efter det här med aborträtten har tagits ifrån alla kvinnor i Alabama? Är så jävla arg och ledsen.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Sara

  Hej! Vart har du köpt toppen? Så himla söt 🙂

 • Selma

  Sååå naturliga dina bröst ser ut, ta inte det negativt, det är SKIT fint!!! 🙂 o hela du är skit fin man får typ damp. men på ett bra sätt. du fattar. keep up snyggis!

  • Emilia

   Jag fattar inte. Kan du förklara för mig? Hur får man en neuropsykiatrisk sjukdom av att någon är fin? Och vadå ”på ett bra sätt”? Menar du att damp är något negativt?
   Förstår att du antagligen bara menar väl, men du formulerade dig ganska dumt måste jag säga.

   Och du, allt som är skit.. jätte.. super.. någonting är ett ord. Skitfin, inte skit fin.

   • Selma

    Kan du slappna av? Jobbar du sim rättstavningspolis eller? Chilla. Fan va allt måste vara korrekt idag. Ja jag fick DAMP för jag tyckte hon var så snygg. Det är ett uttryck. 2019 o man vågar inte ens ge en rolig komplimang utan att bli jagad av såna som dig. Hur har du ens tid? Spendera din värdefulla tid med att göra något annat än att hata. Slappna avvvvv. Skit Tråkig.

    • Emilia

     Oj vad du tog åt dig. Ber så hemskt mycket om ursäkt om du tyckte att jag var elak.. självklart ska man ge ”roliga komplimanger”, men som du sa så är det 2019, och jag trodde att man hade slutat skoja om sjukdomar och funktionsnedsättningar.
     Hur menar du att jag jagar dig? Jag påpekade bara att du uttryckte dig på ett mindre bra sätt.
     Hur jag har tid? På samma sätt som du har tid antar jag. Sen har jag inte hatat på någon heller, men ibland får man tänka på hur man uttrycker sig.
     Som sagt, blev du ledsen eller kränkt av min kommentar så ber jag om ursäkt.

     • Leoni

      EMILIA: Det handlar ju mycket om HUR man rättar någon också. Jag är relativt säker på att du förstod att Selma inte menade något illa med damp – Din kommentar upplevs väldigt dryg, tillrättavisande på ett nedvärderande sätt och ja.. ordpolis. 9 av 10 gånger så får en SÅ mycket bättre respons på liknande om en uttrycker sig lite schysstare med syfte att utbilda snarare än att dumförklara med sarkasm och klapp på huvudet.

      Du har rätt i vad du säger, men det kostar ingenting att vara en skön människa som kan sprida info utan att vara en översittare 🙂

 • Sara

  Att aborträtten tagits bort är fruktansvärt. Jag blir mörkrädd när kvinnor inte har rätt att bestämma över sin egen kropp. Hade det gällt män hade det blivit ramaskri men tyvärr är detta verkligheten för många kvinnor och något som normaliserats. Att staten ska bestämma över någons kropp är ett övergrepp enligt mig.

 • Z

  Den här mjukare Alexandra är så himla mysig.
  Skönt att växa upp va? Hehe
  Själv varit lite som du när jag var ung och är så glad att jag själv vuxit upp 😋

 • johanna

  Så skönt att värmen kommit tillbaka nu!

  Och abortlagen är bara helt sjuk, kan knappt förstå det!

 • Ki

  Hej Alexandra,
  Inte relaterat alls till inlägget men jag kom och tänka på dig precis.

  Visst har du relativt nyligen skrivit att du är intresserad av att göra en behandling med ultra V plasma? Jag gjorde min andra behandling igår.

  Vill minnas att du skrev att du var rädd för hur du skulle se ut dagarna efter behandlingen och ja, googla Buffy the vampireslayer vampire så ser du en bild på mig.

  Jag har gjort både övre och undre ögon. Normalt sett ska bedövningen ge så mycket effekt att det knappt ska kännas men jag fick så ont att jag var påväg att avbryta och grät något fruktansvärt.
  Idag är svullnaden extrem och sist höll den sig i ca 4-6 dagar.
  Prickarna som blir har jag läst att dom ramlat av inom en vecka för andra, mina satt i över 2 veckor senast.

  Menar absolut inte att skrämma dig från att göra behandlingen, klarar du bara stå ut med eventuell svullnad och så några dagar så kan du få otroliga resultat.

  Vill du se bilder så hojta till så mailar jag dig!

  Ha en fin dag!

 • D I A N A

  Fina babe, du har så kloka tankar och så rätt i det du skriver. Hur kunde man ta bort en sån rättighet från kvinnan.
  Jag är glad och tacksam att vi bor i ett land med den förståelsen i alla fall men lider för de som inte gör det.

  Njut av dagen, njut av helgen.
  Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *