Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • Sara

  Hej! Hur känner du för att någon har förvaltat och brukat droger i lägenheten som du äger?

  • Emilia

   Dricker du alkohol? Det är också en drog. Har för mig att Alexandra använde sig av melanotan förut och det är väl också en drog om jag inte minns fel. Förstår hur du tänker dock. Personligen skulle jag inte låta personen bo kvar, men det är ju hennes val.

   • Sara

    Hej Emilia! Jag dricker alkohol, men det är inte klassat som narkotika i dagsläget, vilket inte gör det till en olaglig handling. Alltså tycker jag att det är som att jämföra äpplen och päron. Jag förstår dock din synpunkt, jag personligen har inget större problem med att folk röker lite gräs då och då, men hade inte uppskattat om polisen gjorde en husrannsakan i en lägenhet jag äger och hittat olagliga preparat.

 • D i a n a

  haha jag visste minst tre saker om dig av de 😀 <3
  Kul video, du är underbar finis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *