The floral set

Inlägget är ett betalat samarbete med Workout Empire.

Oj vaknade nyss upp i soffan hehe.. Blev så himla trött så tog en liten powernap efter att jag har kommit hem idag. Behövde det! Inte för jag har gjort något speciellt idag.. Haft 2 telefonmöten, svarat på lite mail, lunchat, promenerat, shoppat kläder till ett event imorgon. Ja jag har verkligen inte gjort mycket alls! Men det kan ju ha med pollen att göra kanske.. Men nu efter min lilla tupplur känner jag mig piggare och nu ska jag avsluta videon som ska upp imorgon. Får se hur den blir, den känns lite ”rörig” just nu om jag ska vara ärlig. Men så känner jag ganska ofta, men sen när jag börjar klippa så funkar det ganska bra ändå! Har ju faktiskt sett era positiva kommentera om mina vloggar och det värmer, blir så förbaskat nöjd och glad ska ni veta! ♥

Här kommer lite fler bilder på mig i min träningskollektion, jag älskar dessa bilder!! 🙂 Gymmet matchade kläderna så snyggt, jag menar titta bara på härliga färgerna. Jag älskar dessutom stilen på dom, lite annorlunda än från dom bilderna jag brukar publicera, eller hur?  Sen älskar jag givetvis kläderna också väldigt mycket. Det är detta sett jag använder mest, nästan varje träningspass jag går på har jag på mig dessa då jag har 2 upplagor av dom. Så det ligger alltid ett rent par redo 😉 Så ser ni mig på gymmet, ja då har jag troligtvis detta på mig med en t-shirt över. Men såfort solen och värmen kommer fram ordentligt kommer jag endast ha toppen som den är och ingenting över. Så får man lite färg på armar och dekolletage.

Överdel – LÄNK 
Tights – LÄNK 

Fotograf: Hanna Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *