Inlägget är i samarbete med hårkontroll

Jag besöker ju gärna olika hotell och sover borta ofta. Något jag då alltid packar ner när jag åker runt är en förpackning med hårkontroll boost. Det är viktigt för mig att sköta mina rutiner, därför vill jag inte slarva genom att inte packa ner det som faktiskt gör skillnad. För varje morgon tar jag ju 2 tabletter för att boosta mitt hår, och jag känner ju redan hur fint mitt hår börjar bli. Från att ha ett ganska trasigt hår med ojämna längder som jag behövde täcka med löshår, till att knappt ha något löshår alls i. Om sanningen ska fram skulle jag lika gärna kunna ta ut allt.. Jag har ju visat tidigare (länk) vilken skillnad dessa tabletter verkligen gör. Jag har fått så sjukt mycket baby-hår så det är galet. Men nu har dom faktiskt blivit så långa som jag inte vill kalla det för bebis-hår längre. Så nu ser jag fram emot att få ett tjockare, starka hår! 🙂

Jag har ju sagt det tidigare, men krämer och schampo kan göra mycket men inte allt. Vi behöver få i oss rätt näring inifrån också. Dock gäller det att inte ge upp bara för man inte ser skillnad på en gång, för kroppen ändras inte på en natt. Så var duktig med dina tillskott, drick mycket vatten och fortsätt med träningen så kommer din kropp och hår skina! 🙂 Jag mår iaf superbra av att se hur håret växer mer och mer.

Ps. Dessa piller smakar typ vanilj, som godis haha!

Produkterna jag använder flitigt är:

Hårkontroll boost – LÄNK // Shine spray – LÄNK // Deep intense hydrating mask – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Matilda

  Åhh måste kolla in dem!! Behöver verkligen ta hand om mitt hår nu så det hade varit så bra! <3

 • D i a n a

  Så grymt fin!! Herre gud så fin du är.
  Härliga tabletter, ska banne mig börja med de. 🙂

 • Anna

  Tagit dem i ca 2-3 månader och de har gjort ögonfransarna längre 🙂 Håret ser jag inte någon skillnad på men min frisör sade att jag hade fått friskare hår så något måste de ha gjort där också 😀 Tack för tipset!

 • Alle

  Hej Alexandra!
  Undrar vad spegeln i bakgrunden kommer ifrån?

 • Sanna

  TACK för detta tips! Jag har börjat skicka ner dom med nära och kära hem till Spanien. Nu ska håret växa 😀

 • H

  Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, E468), keratin (Cynatine® HNS), zinkoxid, kopparsulfat, niacinamid/nikotinamid (B3), kalcium-D-pantotenat (B5), pyridoxinhydroklorid (B6), D-biotin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel/overflatebehandling (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, polyetylenglykol, färgämne: titandioxid), arom (vanilj), sötningsmedel (steviolglykosider). INNEHÅLL PER DAGSDOS:

  Keratin 500 mg *

  Zink 15 mg 150

  Koppar 1650 µg 165

  Niacin 18 mg NE 112

  Pantotensyra 13,7 mg 228

  Vitamin B6 2 mg 143

  Biotin 300 µg 600

  Väldigt mycket i dessa som kroppen inte behöver, köp rena tillskott istället

 • Sara

  DET HÄR GER MIG ÅNGEST 😞https://youtu.be/KfSNIXIFYdg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *