Då var vi tillbaka i Stockholm igen efter att ha spenderat helgen i Bollnäs. Blev ett kortare besök än vanligt men det var mysigt. Bättre det än ingeting alls tänker jag! Hundarna fick springa av sig och vi fick andas frisk luft. Sen såklart fick vi ju umgås med familjen lite. Jag höll på säga att jag inte kan relatera till hur det är att ha familj i en annan stad men både min pappa och bror bor nu för tiden utomlands.. Men brorsan tror jag ju kommer hem snart (förhoppningvis) och pappa träffar jag ju inte så jätteofta ändå. Passar på när han är i Sverige lixom, så det är nästan så att vi träffas mer nu när han bor utomlands än innan. Han bor nu för tiden i Thailand och verkar må väldigt bra där borta, det unnar jag honom. Livet är för kort för att spenderas på en plats där man inte mår bra.

Men alltså ta en titt på lillråttan, att hon som är så söt kan bli så ful på bild haha! Hon ska alltid stå och hoppa på mitt ben så jag ser henne. Hon kommer ju undan med det för hon är så liten, Zacco hade ju aldrig fått göra så. Lite orättvist är det ju med reglerna för hundarna, speciellt då hundar inte förstår att dom är i olika storlekar. Ibland kan jag se hur Zacco tittar på Chloé och är lite avundsjuk, jag tror också han vill kunna hoppa upp i våra knän hur som helst. Men det är ju det, han förstår inte hur stor han är stackarn. Det är ju samma sak i sängen, jag tycker det är OK att Chloé sover med oss men är inte lika bekväm med att Zacco gör det då han tar upp så mycket plats + drar åt sig mer skit..

Visst kan man se på Chloé hur lycklig hon är? 🙂 Hon älskar kärlek verkligen och mår som bäst när alla är med. Det gör även Zacco, man ser att han också är som lyckligast när vi går tillsammans. Då är flocken samlad 😉

Medan jag filmade eller pillade på telefonen hann Andreas springa upp för den här utkiksplatsen. Jäkla galning alltså.. Visst kan man inte tro han är 36? Haha! Själv tyckte jag det både var jobbigt och läskigt att ta sig hela vägen upp dit. Fast det var faktiskt ännu läskigare att ta sig ner sen, för trappstegen var så små. Sen höll jag såklart både mobil och kamera i ena handen.

TJO KATTPAPPAN!

Det var verkligen ingen dålig utsikt där uppe. Det var svårt att fånga det på bild för självklart var det mer pampigt IRL. Dessutom var det helt tyst, man kunde bara höra fåglarna.

Denna bild beskriver oss ganska bra haha, men notera att det ofta är tvärt om också. Vi båda är väldigt fokuserade när det kommer till att vara kreativa, och vi blir båda störda när den andra inte är i samma mode. Här försökte jag filma en snygg svepande film till Instastory, planen var ju att lägga på någon fin musik också som höjde känslan. Men det blev inget med det haha!

Sen tog vi en vanlig bild också! Ser ni vilken magisk utsikt vi har bakom oss? Tänk att lilla Bollnäs kan vara så vackert.. Och tänk att jag hade knappt hört talas om det lilla området innan jag träffade Andreas. Många frågar ju om vi vill flytta dit och vi båda är eniga om att vi inte vill det, men jag tror faktiskt jag uppskattar minst lika mycket som Andreas att åka dit med jämna mellanrum för att få andas och träffa folk. Människorna där är annorlunda från i Stockholm, det är ett lugnare tempo och alla hälsar på alla. Det är bara så mycket mysigare.. Jag längtar faktiskt tills nästa gång, då vill jag också gärna vara där lite längre 🙂 Tycker så mycket om att vakna upp i Andreas mammas hus, sätta på mig strumporna och gå ner till dom andra för att äta fruost på verandan. Dricka för mycket kaffe, lyssna på fåglarna, titta på Chloé och Zacco som lufsar runt i gräset och mår som bäst..

Sen checkade vi ju in i Bergaliv för natten. Jag försökte ta bilder inomhus men dom blev inte så jättebra så googlade upp bilder på hur det såg ut. Kanske är spännande? Stugan var ju verkligen kompakt, litet och mysigt. Men jag tycker dom fixade inredningen väldigt bra med tanke på storleken. Stugan kanske var 10-15 kvm brett per våning. Som jag skrev tidigare, en natt och dag är väldigt mysigt och härligt. Men jag hade nog fått panik efter flera dagar än så. Tänk att dessutom bo såhär! Jag vet att det inte är ovanligt, men är man 2 så klättrar man ju nästan på varandra. Och vi som tycker vår lägenheten är för liten.. Vi bor på nästan 80 kvm och kan bli tokiga på utrymmet. När vi flyttar vill jag minst ha 150 kvm!

När vi kom till stugan hade vi fått lite chark att äta. Vi äter ju inte kött typ längre men just då passade ja på att äta både parmaskinka och dom små ölkorvarna. Hur kan dom där små jäklarna vara så förbaskat goda?!

Här satt vi ganska länge sen och bara tittade ut och lyssnade på lugn musik.. Ja iaf tills Andreas blev hungrig, då gick vi upp till en grill som fanns i närheten och grillade. Jag luktar fortfarande skog och rök i håret, måste duscha kom jag på nu..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *