Bergaliv

Hej från Bollnäs och Bergaliv! Alltså wow vilken start på dagen vi har haft.. Jag menar, titta på den här utsikten som vi har här. Inte varje dag man får äta sin fruost och titta ut över ett sånt här vackert landskap 🙂 Jag kände mig riktigt lycklig när jag fick sitta där och njuta, tänk att man kan få se såna vackra platser. För vem vet hur jorden kommer se ut i framtiden.. Dessutom var det så skönt att få fylla lungorna men frisk luft, jag kände hur min kropp sög åt sig av all härlig luft och pustade ut all skit som jag andas in hemma i stan.

Bergaliv är en liten stuga som ligga mitt ute i skogen och det går att boka för er som undrar. Var väldigt många som ville veta vad detta var för ställe efter att jag har lagt ut lite om det på min Insta-story. Det är som ett hotell för man får frukost här och det ingår även spa när man bor här minst en natt. Vi skippade dock faktiskt just spa delen då vi var där ganska nyligen. Spa’t ligger bara 5 minuter bort och det är jättefint där, Orbaden heter det. Har nämnt det förut när vi har varit här. Dessutom jobbar ju Andreas bror där, så vi kan åka dit lite när som 🙂 Jag rekommendera verkligen att besöka detta ställe om ni har ”vägarna förbi” och vill komma naturen lite närmare. Dock blir man rastlös efter en dag, så det räcker som sagt gott med en natt 😉

Nej men nu ska vi faktiskt börja packa ihop och åka mot Stockholm igen! Blev ett kort besök denna gång 🙂

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *