Strong is female

Inlägget är ett betalt samarbete med Workout Empire 

Hoppas ni har en fantastisk helg hörni! Vi är just nu i Bollnäs och myser. Vi har tränat, käkat gott och umgåtts med Andreas familj. Men nu ska vi strax packa ner våra grejer igen och besöka ett hotell, eller stuga kanske är ett bättre ord som ligger mitt i skogen. Tydligen ska det vara helt fantastiskt ifall man vill koppla av och bara vara.. Jag har googlat lite på det här ”hotellet” och det ser ju helt magiskt ut! Längtar tills vi kommer dit 🙂 Ihhh! Kommer också berätta mer om det senare, för jag tror ni kommer bli nyfikna när ni får se hur det ser ut.

På tal om träning, hur går det för er med träningen? Jag har ju verkligen kommit igång och jag är så pepp just nu på allt som har med träning att göra. Gruppträning har verkligen hjälpt mig att hitta tillbaka motivationen och det är jag väldigt glad över. Jag ser ju dessutom resultat väldigt snabbt vilket gör mig ännu mer motiverad, såklart. För sanningen är att jag tar inte i lika mycket när jag tränar själv, jag lägger av när jag börjar flåsa och när benen börjar skaka.. Men det är ju då man ska bita ihop och köra på ändå, för det är ju då man blir stark!! 🙂 Jag rekommenderar det starkt. Sen rekommenderar jag såklart att införskaffa er snygga träningskläder, gärna såna med hög midja så man slipper tänka på att byxorna åker ner under passet. Jag är ju helt kär i mina egna designade byxor (såklart vore konstigt om jag inte gillade mitt egna jobb haha) och jag tränar alltid i dom. På dessa bilder har jag på mig frill set och det funkar ju lika bra att styrketräna i som att köra yoga i. Volangerna ger ett mjukt intryck, och den höga midjan håller in och formar midjan. Väldigt skönt, det känns som att kroppen får lite extra stöd.

ByxornaLÄNK
ToppLÄNK

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • Anna

  Riktigt snyggt träningsset! Själv håller jag på att komma igång med långpromenader, perfekt nu när vädret börjar bli härligt ^^

 • Rena

  I agree and you look fantastic!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Yohanna

  Måste bara säga WOW, hörde i en podd för några dagar sen att du hade gått upp i vikt och var såklart tvungen att kolla in det. WOW, så jäkla snygg! Drömkroppen verkligen! Det passar dig verkligen, mer former och snygga kropp generellt!

 • D i a n a

  Jättesnygga träningskläder, de är verkligen så fina. De passar också till alla typer av pass, styrka som yoga. Underbara bilder, ser så fräscht och fint ut.

  Skönt att höra att du mår bättre och får resultat. Det är ju den bästa moroten man kan få. Det är svårt att pressa sig under passet med styrka, när man kör själv. Jag kör själv och försöker pressa mig med att öka 1 kg upp varje vecka så länge jag kan utföra alla reps. Men det är svårt. Bra kämpat av dig!!

 • Louise

  Skönt att höra att du har hittat motivationen!
  Det har jag med! ÄNTLIGEN! Ne men jag har fått ett tränings schema nu så det funkar bättre samt att jag varierar träningen mer. Jag har alltid trott att jag gillar att träna med folk, men jag har insett att gymmet är ett ställe jag bara vill vara själv på för att kötta på ordentligt!
  Snygga träningskläder!
  Ha det toppen!

 • Paula Smilee

  Alltså WOW, såå himla fina träningskläder. 😍😍 Riktig snygg faktiskt. Vet inte om det beror på detaljerna, den lilla volangen på kanten och den guldiga loggan i skrivstil !! 😍

 • Lissel

  Dröm att få designa själv!! Jag har precis köpt nya träningskläder så ja har det att se fram emot efter förlossningen 😍😍 (& bebisarna såklart haha)

 • Malin

  Hej himla fin topp! Vad använder du för storlek?? Är sugen att beställa men osäker på storlek!

 • Jess

  Jättekul att du har hittat motivationen till träning. Däremot har jag ett önskemål då du i något inlägg pratade om jeans du vill komma i och att du gått upp i vikt och därmed vill gå ner för att komma i dom. Skulle du kunna sluta prata om vikt och viktförändring? Även om du inte talar om siffror så får det mig att känna en viss trigger av att du ändå talar om, och lägger fokus på dom sakerna. Du är fin oavsett vikt, oavsett kroppsform och det finns så mycket annat att belysa än just det. Jag skulle önska att du istället lyfte fram det som är hälsofrämjande (vilket du delvis redan gör) både för kropp och sinne men med lite mindre fokus på kroppsform och ideal. Jag hoppas att du förstår vad jag menar och önskar dig en fin dag 🙂

 • Louise

  Wow, du ser oerhört stark, vacker och kvinnlig ut!

 • Linda

  Så snygga tights och jacka. kanske en rabattkod till dina läsare? Pliiiiis

 • Lina

  Så snyggt! Själv har jag börjat löpträna, det är så härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *