Eventhaggorna

Vilken rolig kväll jag hade igår med mina fina vänner Michelle och Viktor. Vi började med att åka till Nelly’s nya showroom där dom presenterade deras höstkollektion. Det fanns väldigt mycket fint, och Michelle hittade flera plagg som verklige skrek hennes namn! I mitt fall var det väl drinkarna i baren som ropade mitt namn haha, starka som attan var dom. Slutade ju såklart med att jag var superfestsugen. Så vid 8-tiden när eventet närmade sig sitt slut rullade vi vidare mot Sturehof.

Men alltså hur roligt att jag och tjejen i rosa har typ stylat oss likadant? Lite olika färger men vi verkar ju ha tänkt likadant med hårspännen, kavajen och väskan som går över kroppen. Men jag ska vara ärlig, igår önskade jag att jag hade en liten tuff midjeväskan. Det hade varit pricken över i:et! Men jag ska inte köpa en, jag vet att jag kommer tröttna på den direkt.

Drinken kanske ser oskyldig ut, men det var den ICKE! Stark som bara den haha..

Titta vilka smycken dom hade lagt upp på bordet! Jag hittade faktiskt ett par örhängen som jag blev lite sugen på. Det var med bokstaven A på, så fina! Men jag hade ju inte tackat nej till stjärnorna, riktigt snygga när man är utomlands och har satt upp håret i en sleeek toffs. Ja tack!

Tänk om jag kunde gå i klackar, då hade jag lätt trippat runt med liknande skor hela tiden. Det är ju så fruktansvärt fint, tycker ju man får en sån fin hållning. Men sanningen är ju att dessa ser inte sköna ut för 5 öre.. Får ju nästan ont av att bara kolla på dom haha, ska jag köpa ett par klackar ska dom ha tjocka klackar som inte är högre än 5 cm. Inte som när jag var 18, då var det ju smalare klackar desto bättre. Och såklart så höga som möjligt! Men har klackar en liten platå under framsidan av skon brukar det bli lite lättare att gå.

Försökte posera som en cool influencer som ska släppa sin nelly kollektion vilken sekund som helst. Lyckades jag? 😉

Michelle var löjligt cool i dessa gigantiska vita brillor. Även Viktor var riktigt ball i dom och jag tror nästan han ville ta med sig dom hem.. Dock dog min kamera precis när jag skulle fota hon i dom, typiskt va? Men jag har svårt att tänka mig att han faktiskt skulle använda dom på riktigt, ser ju inte honom i något annat än LV och gucci lixom 😉 Jag ska inte säga något iof, jag använder också bara märkesglasögon. Vet inte varför det har blivit så men jag har ingen lust att köpa plastglasögon som går sönder efter bara några veckor.. Jag tar dessutom hand om mina grejer mer om jag vet att dom kostar mer.

Ja som sagt kameran dog ju men här blev det 2 bilder från när vi satte oss på Sturehof. Blev vin och ostron. Jag tycker ju det är så löjligt gott med ostron, men då gäller det att ha alla tillbehör till. Dvs tabasco, rödlök och citron. Sen ska det gärna sköljas ner med champagne (inte vin alltså). Men igår funkade det utmärkt utan champagne.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *