Pommes och rosé

Oj vad jag sov länge.. Jag klev upp halv 7 imorse för att köra Andreas till flygplatsen, han ska iväg på jobb till imorgon. Sen åkte jag raka vägen hem igen och somnade om. Sen vaknade jag upp vid 10 tiden igen, blev så chockad! Jag går gärna upp vid 7 tiden varje morgon, jag mår bra av det. Då känner jag att ag har hela dagen på mig och jag hinner med allting som jag vill göra. Men nu kommer jag i ett mode där jag känner hela tiden ”oj är klockan så mycket!”..

Aja, det är vad det är. Får göra det bästa av dagen ändå. Ska hoppa in i duschen nu iaf, tvätta håret och smörja in mig med brun utan sol. Sen åker jag och möter upp Michelle vid hundöarna. Har ju både hundarna idag, så jag tror Zacco skulle uppskatta att gå springa av sig lite. Dock är jag lite rädd för att ta med honom om jag ska vara helt ärlig, senast vi var där hamnade han i en liten fight med en annan hund.. Jag vill inte det ska hända något med honom när Andreas inte är med lixom.. Men samtidigt, jag kan inte åka dit utan honom det tillåter inte mitt samvete!

Igår hade jag en väldigt trevlig lunch med Viktor, vi satte oss på Milles. Jag drack inte rosé för jag hade ju precis tränat (känns så onödigt då), men jag smakade lite grann och tog en bild, hähä..  Everything for the gram.. Nej men skämt o sido så hade vi det så himla bra, det kändes verkligen som att sommaren var här när vi satt där för det blev så oerhört varmt innanför glasrutorna. Men såfort man kom ut kände man kylan igen.. Men läste nånstans att värmen är på väg tillbaka igen, längtar!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *