Make over i sovrummet!

Inlägget är i samarbete med Jotex

Efter!

Innan..

Vi gjorde ju om lite i sovrummet för att fräscha upp det lite och här har ni resultatet. Nu när våren är här känner jag att jag vill ljusa upp det lite, lixom få in våren in i lägenheten. Sen var det extra viktigt för mig att få bort dom fula blåa gardinerna som vi spontanshoppade i Bollnäs. Dom var inte alls fina när dom väl satts upp, dom var fläckiga i tyget, hade ful färg och släppte igenom mycket ljus. Det jag var ute efter då var egentligen mörka, tunga, lyxiga gardiner och det var ju inte riktigt det vi fick. Ni ser ju själva på före-bilderna hur dom såg ut. Usch, kommer inte sakna dom haha! Så nu har vi vita mörkläggningsgardiner istället 🙂 Så fina, dom måste bara få hänga till sig lite så veckan försvinner. Sen funderar jag på att tvätta dom så dom kanske blir lite kortare.. Men wow vilken skillnad dom gjorde, sovrummet blev myyyycket ljusare och finare. Jag är jättenöjd med dom. Sen gjorde ju sänggaveln all skillnad i världen, enligt mig. Den gjorde sovrummet mjukare och mer gosigt. Tycker också sängen upplevs mycket mer lyxig, håller ni inte med? 🙂

Det krävdes inte mycket för att åstadkomma stor skillnad. Nya gardiner, sänggaveln, kuddar och nytt överkast. Sen flyttade vi bara runt tavlorna. Det ser ju både större och fräschare ut nu! Så det behöver alltså inte kosta multum för att göra om hemma, det gäller att välja sina köp i lugn och ro. Välj saker som går ton i ton och planera lite. Kanske en bättre idé att köpa en spegel (som förstorar rummet) istället för en stor blaffig tavla som känns lite cool och hipp för stunden? Kanske också bättre att gå efter jordnära toner istället för att gå loss på alla färger och inser tillslut att lägenheten ser ut som en färgbomb!

Sänggavel – LÄNK 

Sänggavel – LÄNK 

Gardiner – LÄNK

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *