Wow vilken dag jag har haft. Började med att jag hetsstädade undan massa grejer hemma för att vi hade en provstädning inbokad med nytt städbolag. Vi är ju så dåliga på att städa jag och Andreas, och vi plockar typ endast undan när vi ska ha folk över. Så då är det ju perfekt att ha en städare som kommer en gång i veckan, då måste vi plocka undan + vi får det ordentligt rent! Kvinnan som var här idag och städade gick nyss faktiskt, alltså runt halv 6 på eftermiddagen. Vet ni vilken tid hon kom? Jo hon kom redan vid 1 tiden, så hon har varit här väldigt många timmar nu.. Förstår faktiskt inte vad som tog sån lång tid, för fönstertvätt var inte ens inräknat. Men det är ju absolut rent och fint hemma och det luktar gott, så det är ju skönt. Vi får se om vi väljer dom, dock vore det ju smidigt då vår granne använder sig av dom också.

Ja men när jag hade hetsstädat klart, och jobbat lite på datorn åkte jag iväg på ett träningspass på Barrys med Malin. Det var överkropp och kondition som stod på dagens schema. Sjukt svettigt och jobbigt, men det är så det ska vara. Sen drog jag direkt efter för en lunch med Viktor på stan, innan jag skulle till poddstudion för att spela in det första avsnittet av vår podd som jag har med Lina-Marie. Det är ett såkallat pilotavsnitt vi spelade in idag. Det avsnittet använder man när man säljer in annonsörer, så dom får lyssna på det och se om det är något för dom. Men tyvärr kommer ni få vänta tills hösten innan ni får ta del av den och alla andra avsnitt. MEN jag vill ändå säga att jag tycker vi är så jäkla bra. Det var ett bra flow, viktiga och mindre seriösa ämnen. Mycket skratt, lite gråt.. Ja lite allt möjligt! 🙂 Så det gjorde mig väldigt glad.

Nu måste jag göra klart det sista på dagen video och publicera det på youtube, sen blir det nog häng med Michelle!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *