Var annorlunda förr..

(hehe ignorera stökhögen i bakgrunden..)

Minns ni förut när jag bloggade hur jag gav alla goodiebags jag fick betyg, från 1 kissie till 5 kissie haha.. Jag förstår verkligen att min blogg var rolig att läsa på den tiden, herregud vad jag gjorde grejer. Jag visade lixom upp ALLT här på bloggen, och jag la ner fruktansvärt mycket tid på det. Men det var det som krävdes på den tiden för att vara störst. Idag är det inte lika viktigt att vara störst, verkligen inte. Jag känner dessutom att jag väljer att lägga ner mer och mer tid på youtube. Så istället för att slänga fram kameran för att ta en rolig eller fin bild, så väljer jag att filma det först och sen eventuellt ta en bild. Men jag ska inte ljuga, jag prioriterar absolut youtube mer för tillfället. Men det är nog också för jag får så mycket beröm där, det känns som att folk lär känna mig ännu mer och att ni uppskattar det 🙂 Jag blir ju lixom jätteglad när jag får höra att jag är rolig, charmig och sånt där. Det har inte varit så jättemycket sånt på bloggen.. Nej nu tar jag, jag har fått höra massa fint här med såklart men det känns lite extra kul när det är på youtube för där får ni se mig till 100 %, det är svårt att ge så mycket genom text och bilder.

Men jag tänkte att jag kunde göra ett till inlägg idag, för jag läste att någon inte gillade min blogg lika mycket som min youtube-kanal hehe.. Titta vilka fina påsar med goodies jag fick av Deped tidigare under deras event dom hade med Annica. Så mycket skoj för både ögonen och naglarna. Jag som älskar fransar! Dock funderar jag på att pausa by Alexandra Nilsson då jag kommer lägga mycket fokus på min collagen produkt, för jag är en eller inget människa. Jag jobbar gärna med människor som lägger 100 % fokus på det vi gör och jag vill gärna ligga steget före hela tiden. Vi har ju redan planerat nästa produktlansering med collagen i, och sånt får mig att gå igång haha! 🙂

Aja, allting löser sig hörrni! Men nu ville Andreas gå och träna, så jag hakar med. Blir ett lättare pass för mig då jag körde hårt igår och ska göra det imorgon igen..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *