Dagens outfit

Hej på er! Åh vilken jobbig förmiddag jag har haft.. Ska inte gå in på detaljer men det hände lite saker som gav mig ordentlig huvudvärk. Men nu börjar det äntligen släppa efter flera samtal och mail hit och dit, och nu är jag även hemma igen och har landat i soffan *puh* Jag ska strax sätta igång med att jobba, har ju en video att filma klart + redigera som sen ska skickas till kund så den kan bli godkänd innan imorgon då den ska publiceras. Håll tummarna att dom är nöjda! Sen ska jag träna om jag orkar, annars kommer jag bara slappa och titta på serier. Ibland behöver man såna dagar också. Det är ok att inte köra 100 % konstant, våra kroppar och sinnen är inte gjorde för att klara det.

Såhär är jag klädd idag btw! 🙂 Älskar jeansen, dom är nya. Sen är ju skorna också nya, bara haft på mig dom en gång tidigare och då gjorde dom sååå ont. Men nu har dom mjukat till sig och börjat forma sig efter foten så nu känns dom ok. Jag önskar jag orkade gå i klackar mer ofta, det är ju så snyggt! Dessutom tycker jag man får en bättre hållning av klackar och man för sig snyggare.. Eller så känns det för mig iaf 🙂 Men det är nog bara önsketänkande, har blivit alldeles för bekväm av mig och jag kommer nog fortsätta köra på låga skor. Men kanske kan börja ha klackar på events iaf..

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *