Igår blev det årets första besök på Gröna lund 🙂 Det kunde ni ju se i gårdagens vlogg också.. Det var lite kallt men i solen var det ganska skönt. Så jag placerade gärna mig i solen med en varm kopp kaffe för att hålla värmen uppe. Vi hade egentligen planerat att gå dit i lördags men enligt väderapparna skulle det ha snöat då och det känns ju inte så aktuellt. Så söndagen kändes som ett säkrare kort, även om det var ganska kallt. Det blev inget åk i den nya ”snake” för våran del, Andreas var faktiskt sugen men när vi väl gick dit var det så sjukt lång kö så han skippade det. Jag tycker ju inte det är så roligt med läskiga attraktioner längre, så jag skippar det gärna helt. Ju äldre jag blir ju oftare säger jag nej till saker som jag tycker är läskiga, gäller även filmer. Tycker inte det är roligt att bli skrämd, förstår lixom grejen varför man ska bli det! Man sitter ju bara och spänner sig själv hela tiden? Så nej det blev inget läskigt för mig, det läskigaste jag åker är berg-o-dal-banan. Det tycker jag är lagom 😉 Uppskjutet är ju också en favorit men vi gick aldrig dit.

Alltså titta på Leonora, haha hon smälte väldigt bra in i bilden. Mamma ville inte följa med igår för hon är extremt rädd! Mycket värre än mig. När jag och Peter var små vågade hon knappt titta på oss när vi ville åka karuseller. Jag antar att jag börjar ta efter henne, hehe.. Men jag är ju inte lika rädd, vill andra åka läskiga karuseller känner jag bara ”skyll dig själv” så tittar jag gärna på. Leonora åkte ju Eclipse med Andreas och då valde jag att bara titta på. Tyckte det var för hög, och sen hade jag ingen lust att ta av mig skorna för det var så förbaskat kallt. Det var såna ”slip ins” och dom hade garanterat åkt av ifall jag hade behållt dom på hehe..

Leonora älskar lamor, och bajs 😉 Nej men det är hennes favoritdjur just nu, så hon blev extra glad över den vinsten som Andreas tog hem. Jag lyckades vinna henne bajskorven hehe.. Jag tycker spelen på Gröna lund är roligas, även om jag typ aldrig vinner något! Så att jag vann en bajskorv var stort för mig haha! 😉

Här stod vi i kön till flygande mattan. En stor favorit när jag var yngre! Kittlas så härligt i magen 😉 Men jag inser nu att jag verkligen borde ha tagit en annan jacka, typ en dunjacka!

Ganska lika ju..? 😉 Nej men alltså gud vad jag tycker Andreas är snygg, får man säga så? Lixom skryta lite om sin man litegrann 🙂 Är ju så lycklig och kär med honom, påminner mig själv ofta om vilken tur jag har. För har man tidigare varit i en relation när man inte är sådär 100 % så känns det så fantastiskt bra när man väl får uppleva det 🙂

Innan vi åkte hem igen såg dom båda väldigt nöjda och glada ut ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *