Annica x Depend lunch

Wow vilken superlunch Annica och Depend bjöd på tidigare idag 🙂 Annica har ju släppt en kollektion tillsammans med dom och för att fira det fick vi 3 rätterslunch, drinkar och såklart testa alla lack. Jag fixar ju sällan naglarna hemma men jag kan absolut tänka mig att testa måla över dom jag har nu med det gula lacket, bara för att testa lite. Gult är ju så himla snyggt! Nej men det var verkligen ett supermysigt event och jag är så glad jag fick komma. Alltid så härligt att få ett break mitt på dagen och umgås med lite härliga människor. Jag och Daniel Paris satt faktiskt och pratade om lite sånt under lunchen, för han satt bredvid mig. Vi pratade om hur allting har förändrats sen vi startade med bloggar. Då för tiden var det så mycket drama hela tiden, alla var nästan ovänner och det var lite jobbigt att stöta på varandra. Idag är vi alla i stort sätt vänner, väldigt få sysslar med ”online bråk” och det så skönt. För det känns väldigt ute att tjafsa och sprida skvaller online?! Håller ni inte med om det?

Efter den härliga lunchen åkte jag till revisorn och fixade med lite papper, så skönt att få det gjort. Var deklarationen bland annat och massa bensinkvitton som bara låg hemma och gav mig ångest. Har också filmat ett samarbete samt åkt hela vägen till Bro med Michelle för hon ville åka till DollarStore. Hon tyckte mina förvaringsboxar därifrån var så snygga så hon ville köpa likadana. Men såklart slutade det med att jag köpte en hel del grejer också, fattar inte hur jag lyckas. Tror faktiskt jag köpte mer än Michelle. Jag får börja låna plånboken hemma typ så jag inte blir lockad haha.. Nej men det var mysigt att hänga med Michelle lite, vi båda var bakis från eventet igår så vi satt i bilen och sjöng till musik och åt mc donalds på vägen hem, haha.. Kom faktiskt hem nyss!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *