Sambofet?

Hej! Jag har precis haft finbesök hemma hos mig av Nemo Heden. Han har ju en podd som heter Nemo möter en vän och jag fick äran att gästa den idag. Kändes roligt. Dessutom var det riktigt skönt att få snacka av sig lite samt svara på läsares frågor som han hade fått in.

Jag skulle egentligen ha vart på zumba fitness nu med Malin meen jag blev tvungen att ställa in det för jag väntar på ett stort paket som ska levereras hem. Lite trist men innehållet i paketet vill jag verkligen inte ska åka tillbaka till butiken så jag fick ställa in träningen. Men jag tänkte försöka ta mig till gymmet efter leverantören har varit här och plinga på. Är dock lite omotiverad att träna själv på gymmet, men det ska nog gå bra. Idag fick jag på mig ett par jeans som jag inte ens fick över låren för bara några veckor sen (true story) så det känns roligt och motiverande. Men lite läskigt hur kroppen kan ändras så fort? Jag har inte gjort några större ändringar i mitt liv, kosten är densamma typ, kanske lite mindre godis bara..

För såhär är det, jag har gått upp massa i vikt under vintern. Jag vet inte dock inte hur mycket då jag inte äger en våg, det är pga ätstörningarna. Jag blir jätteledsen av att ställa på mig på vågen och därför undviker jag den helt så gott som jag kan. Jag vet bara att jag inte får på mig mina kläder. Men det är ju inte jättekonstigt heller att min kropp förändrades, jag tränade inte lika mycket och åt mer godsaker. Ganska enkel mattematik. Men sen är det lite orättvist för jag har ju aldrig slutat träna, jag tränar ju hela tiden. Men jag är en sån person som lägger på mig oerhört enkelt. Jag måste verklige gå all in ett tag för att märka skillnad. Men då är ju verkligen grupppass helt magiska. Jag tar verkligen i – på riktigt! Tror faktiskt det är vad min kropp behövde, få arbeta hårt. Svettas rejält och inte lyfta lite vikter här och där och sluta när det börjar bli jobbigt..

Ps. Min produkt skulle ju ha släppts igår (första maj) men det blev lite förseningar med produktionen då en viktigt ingrediens tog slut i hela världen nästan. Jag vet, helt galet! Men nu är den på g, snart släpps det!! 🙂 Vill inte säga exakt när men den borde vara här inom 1-2 veckor. Ger er mer info!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)
 • https://mayapersson.me/

  Hej! Kan du lägga upp en uppdaterad video på hur du redigerar dina bilder? 😀

 • Paula Smilee

  Tycker du är vacker som du är, jag vet det kanske inte gör någon skillnad att höra det från en random person 😀.. men sedan är det väldigt vanligt att man går upp i vikt när man är sambos. Standard liksom.. då man kanske stoppar i sig mycket som man inte borde. :/

 • Rena

  How wonderful you fit now that easily in your denims!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Emilia

  Vet du att apotek hjärtat har gått ut med vad det är för produkt du ska lansera? Finns till och med bild på burken.

  Utan att mena något illa så måste jag fråga, vad är det som är så unikt och fantastiskt med din produkt? Collagen finns redan och det är ju bara att blanda det i saft, juice eller vad som helst så smakar det gott. Menar som sagt inget illa men är nyfiken då du har fått det att låta som något helt unikt.

 • D i a n a

  Nu när du ändå tar upp vikt och kropp av dig själv så tänker jag att det kanske (förhoppningsvis) är okej att kommentera.
  Jag tycker du är ASFIN så jäädrans fin precis som du är, för det jag ser är vad din personlighet lyser igenom. Så.

  Men det andra jag vill säga och take it from one who knows.. så är det inte bara träning din kropp behöver, faktiskt så är kosten 80% viktigare när det kommer till vikt. Vad du äter och inte äter är mycket viktigare än att gå och svettas ihjäl på gymmet. Sen att styrketräning är den bästa metoden är mest för att då förbränner man mest men helt ärligt, så är det kosten du behöver tänka om på, om du vill ha resultat. MEN jag vet att det är svårt när man blir bjuden hit och dit och ofta äter ute så den kan bli svår.

  Tredje grej, ja man går alltid upp med en sambo på halsen hahahhaha. Jag gick 5 kg. Sen blev jag medveten och gick ner.
  Nu är det gravidkilon jag ska få bort. Men nu vet jag att det är kosten som ska förbättras och det funkar. Piggare, friskare, starkare, gladare, nyttigare, mår sjukt bra i kroppen! 🙂

  Kram fina, vackra du.
  Ser fram emot din produkt, misstänker kosttillskott av något slag. 😀 Me love !!💚

 • Maria

  Fet???
  Tror inte det va!

 • S

  Du är jättefin som du är. Kroppen ändras också med åren. Bra att du inte använder vågen. Den behövs inte. Handlar bara om hur man mår och känner sig.

 • Bella

  Fin oavsett!
  Kolla på appen hälsa på IPhone hur många steg du tar varje dag. Du kanske inte kommer upp i ”tillräckligt” många steg per dag som kroppen behöver. För även om man tränar så spelar det ingen större roll såvida man inte får tillräckligt med vardagsmotion. Man bör gå minst 10000/dag. Ofta tror man att man går mer än vad man faktiskt gör.

  • Lovisa

   Hej! Är inte så insatt i träning och så, kör mest på vardagsmotion. MEN har läst massa gånger att 10 000 steg/dag är minimum. Jag tycker det låter lite! Visst jag rör mig på jobbet och lite privat men skulle aldrig springa eller gå en promenad bara för att. Ändå har jag runt 23-33 000 steg om dagen enligt min stegräknare. Min fråga till er mer insatta, kan verkligen 10 000 steg/dag räcka?

   • Michelle

    10 000 steg är ca 6km så ah de ganska normalt om du inte har ett fysiskt aktivt jobb.. Vad jobbar du med undrar jag? Som går så mkt.. Jobbar man i butik eller industri kan ja förstå man kommer upp i måååånga steg per dag dock bl.a..jobbar man på kontor.. Inte så många steg osv..många som jobbar i kontor kommer nog inte ens allrid upp i 10 000 steg

    • Lovisa

     Jobbar på en stor och populär restaurang i Stockholm och jag sitter aldrig ner under dagen förutom på min 30 min rast. Så det är kanske därför. Men många frågar mig om jag inte blir trött eller om det är slitigt. Men jag mår bra! Vi är ju trots allt inte gjorda för att sitta stilla så det kan ju vara det 🙂

 • Frida

  Du tänker inte på att inlägg som dessa bidrar till ätstärt beteende? Du vet att du varken är fet eller behöver banta. Vad tror du sådana här inlägg gör med unga tjejer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *