Vi firar en stor grej!

Jag och Andreas är lite töntiga för vi tycker om att utmana varandra i olika saker, en grej är att vi utmanar varandra i är det klassiska spelet fia med knuff. Låter kanske asfjantigt men det är en grej vi gör. Började som ett tidsfördriv på ett hotell i Sri Lanka men sen har vi fortsatt göra det. Den som förlorar ska bjuda den andra på middag. Så igår fick Andreas bjuda mig för jag vann, och vi gick till restaurangen Waipo (vi hade förövrigt vår 4e dejt här för er som bryr sig). Men sen passade vi även på att fira en stor deal som vi har gjort med en kund som är oerhört kul för oss båda, men kanske mest för mig. Vill absolut säga att detta är lite av en dream come true, något jag inte alls trodde skulle hända för bara 5 år sen. Men mycket har hänt sen jag startade bloggen, både privat och karriärsmässigt. Ibland glömmer jag att jag har faktiskt jobbat hårt för att bli en annan person, och att människor runt omkring faktiskt har accepterat ”den nya Alexandra” 🙂 Så till er som hjälper mig vara den jag är, på riktigt – TACK ♥

Efter middagen stod det mellan att dra ut för fler drinkar eller åka hem, jag åkte hem. Idag har jag ett träningspass inbokat med Malin igen och det ska visst vara riktigt svettigt. Så det kändes dumt att komma dit bakis, det gör inte direkt träningen lättare 😉 Så klockan 12 kör vi igång, ska bli roligt! Och imorgon är det Power Zumba inbokat.. Mycket träning men det är ju roligt. Igår filmade Andreas mig när jag satt och pillade på telefonen på gymmet, då kunde jag redan se hur mina armar blivit mer tonade och muskulösa, känns så roligt och jag blir ju bara ännu mer motiverad! Men vågen håller jag mig borta ifrån, den utgår jag inte ifrån alls. Jag försöker istället känna efter, för målet är att vara hälsosam och pigg. Och inte behöva kasta alla mina jeans haha.. Men snart så passar dom igen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Linnéa

  Du har genom ditt agerande och accepterande visat att du är en annan Alexandra, ditt hårda arbete och förmåga att aldrig ge dig har tagit dig vart du är i dag. Kära Alexandra, du har framtiden framför dig och förtjänar allt i hela världen, fortsätt så! Jag och säkerligen många andra som följer dig för att du är du, vill ditt bästa är otroligt stolta över dig och hur lycklig du verkar vara. Du är en kämpe, du är en förebild, du är du och det finaste någon kan vara och visa upp för omvärlden. En stark kvinna som stöttar andra och aldrig ger upp är du Alexandra. Ta hand om dig och njut av allt som livet har att erbjuda, du har jobbat hårt och framgången är din.
  Kram, Linnéa <3

 • Z

  Alexandra, du är sjukt vacker! Ditt synsätt och mognad 👌lika så.

 • Emilia

  Vilken tid släpps din produkt? Visst var det idag? 🙂

 • Malin

  Vilken rolig grej! Vill oxå spela mer spel här hemma. Mysigt! 🙂

 • Db

  Asså din make up är ON POINT! Kan inte du göra en video med just den sminkningen?

 • Camilla

  Den förändring du gjort med att gå ifrån Kissie som jag personligen inte ens orkade gå in läsa bloggen för du på den tiden var så störande och omogen till den Alexandra du blivit idag, du är en förebild och stor inspirationskälla som verkar ha båda fötterna på jorden. Du har gjort ett fantastisk jobb! Vore jättekul att få träffa dig på riktigt, då det känns som att jag känner dig genom bloggen och att vi de jag läser är rätt så lika i personligheten 🙂 Ha en bra dag!

 • Malin

  Så roligt med fia, alltid roligt att ha en sådan egen grej med någon! Och ja håller helt med ovanstående, att det syns verkligen att du kämpat hårt och du är verkligen en inspiration!

 • Cenedra

  Men åh vilken rolig grej! Vi har också en grej för just fia med knuff i våran familj. Det är ett måste varje gång man ses haha! Väldigt allvarligt också hahaha! Såg även ut som att ni hade det väldigt mysigt! Kram <3

 • Alexandra

  SÅ fint smink! Glad att allt går bra för dig nu. <3
  Hoppas alla dina drömmar och mål blir uppfyllda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *