Vilken är eran favorit?

Herregud vad jag har varit trött idag.. Jag som brukar vakna av mig själv runt 7 på morgonen sov till halv 10, blev helt chockad när jag såg vad klockan var! Men jag var fortfarande inte utvilad.. Sen hade jag ett jätteroligt möte idag över skype om en rolig grej jag ska göra (!!) men jag var så trött så jag kunde knappt tvinga fram ett leende fast jag var superglad. Men jag förklarade att det troligtvis berodde på mens, och det förstod dom haha.. Det är ändå viktigt att båda parter i ett samarbete tycker det är lika kul, för då blir det bäst! Sen drog vi till gymet men jag orkade nästan ingenting alls. Då slog det mig att jag kanske har övertränat på senaste tiden. Från att ha tränat väldigt ”slappt” till att gå all in med hög puls, intervaller och tänka mer på kosten. Klart att kroppen undrar vad som händer! Så jag lyssnade på min kropp och drog hem istället. Jag har ett pass inbokat imorgon, jag får ge allt då istället.

Jag är därför också sååå glad att jag skippade alla dagsfester idag, delvis pga att jag har varit så trött men också pga vädret. Det har ju regnat till och från. Men jag har ju följt många som trotsade vädret och befann sig ute på Mr French och röjde i flera timmar haha. Det såg roligt ut, men för en gångs skull kände jag att jag inte missade något. Det räckte lixom gott och väl att titta på alla storys.. Men jag ska inte vara helt tråkig idag, Andreas ska ju bjuda mig på middag nu snart i stan. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda 🙂

Föresten, vilken är er favorit-outfit? Här nedanför har ni mina 6 senaste outfits. Om jag får säga det själv måste det bli nummer 1, sen 2!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *