.. mot Chloé!

Jag måste bara visa upp dessa smarta förvaringsboxar som jag köpte förut på dollar store för några veckor sen, och tänk att dom bara kostade 20 kronor styck. Så värt! Dom är ju superbra för småsaker som smycken! Det är 4 stycken små lådor som jag har lagt ihop. Det är så smidigt för man ser ju exakt vad man har där inne, snyggt och prydligt. Innan hade jag en gammaldags smyckeslåda i svart skinn men jag såg ju aldrig något den, så det slutade med att jag aldrig använde den..  Den bara samlade på sig massa damm. Sen efter att jag köpte dom nya lådorna fick jag också möjligheten att verkligen rensa upp bland alla smycken som jag hade.. Kastade typ 70 %, för när jag tittar på det ser jag bara SKIT. Jag har ju en tendens att samla på mig så oerhört mycket grejer som jag aldrig kommer använda igen. Som billiga smycken som blir missfärgade.. Nej tack, har en ny regel som förbjuder mig att köpa skitsmycken. Ska det vara så ska det vara ordentligt så det håller länge!

Min go to frisyr just nu, på med massa hårspännen bara! Har så mycket bebishår som växer så detta är ett ganska bra sätt att kontrollera dom. Annars kan jag se helt galen ut, i solljus ser det ut som att jag har fått en stöt, haha.. Men jag känner verkligen att jag har hamnat i en svacka, är så trött på mitt egna utseende. Så nu har jag bokat in en tid hos Rapunzel för att göra en förlängning. Tänker typ 40-45 cm, välfönat, snyggt, glansigt.. Ja det låter ju som en dröm eller hur? Såklart fixa utväxten när jag är där också, den kommer ju fram snabbare nu när håret växer snabbare.. Jag tror att det kommer göra susen faktiskt! Men fick först en tid den 16e nästa månad, så får hålla ut lite till.

Men hur som helst såg jag ut sådär när jag åkte och fixade naglarna. Blev flera nyanser av rosa, tyckte det blev fint och fräscht! Blev faktiskt inspirerad av min kära mor som hade något liknande för inte så länge sen. Tyckte det var lite busigt att ha olika färger på naglarna. Sen behåll jag lite längd på dom också, men helt ärligt känns detta nästan för långt för mig. Har hunnit vänja mig med att ha korta naglar. Men det är ju enkelt att fixa till hemma sen 🙂 Men färgerna vart jag jättenöjd med och dom är så fräscha.

På salongen där jag fixade naglarna fanns världens sötaste lilla hund, hon vägde lika mycket som Chloé. Jag blev så sugen på att köpa en sånt liten gulleplutt, men jag undrar vad Chloé skulle säga.. Tänk om hon skulle bli svartsjuk? 🙁 Det går jättebra med Zacco men det tror jag är för att det är Andreas hund. Det tror jag faktiskt hon förstår, hundar är ju smartare än vad vi vill inse.. Men kommer jag med en ny valp som kommer kräva en hel del uppmärksamhet från mig, kanske hon känner annorlunda.

För det är ju såhär, jag har börjat få dödsångest över att Chloé ska dö, hon är trots allt 9 år och hon blir inte yngre. Knappt några tänder har stackarn kvar heller 🙁 Då vill jag gärna ha en till hund som jag hinner lära känna ordentligt innan den hemska dagen kommer (usch gör ont i hjärtat att ens skriva så).  Jag vill inte köpa en hund efter och inom mig förvänta mig att den nya hunden ska ersätta Chloés personlighet för det kommer ju inte hända.. Alla hundar är olika och gör olika saker. Det hade inte blivit rättvist mot någon..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)
 • M

  Hade nog skaffat en ny redan nu om jag vore dig. Jag hade iofs en katt, från kattunge tills att den dog i mina armar. 16 år blev den, det är 9 år sedan snart sen den dog och jag kan inte förmå mig själv än idag att skaffa en ny hur mycket jag än vill ha en kisse. Sorgen efter den lilla skiten var brutal, har inte ens sörjt människor så.

 • anonym

  M det är likadant för mej. Min katt blev 18 år men har inte kunnat köpa någon ny. Alla bara tjatar när ska du köpa en. Vill ha men saknar min som dog så mycket. Hoppas du skänkte smyckena till myrorna eller nått annat. Synd att bara slänga. Skulle inte köpa nu hund nu. Din kanske blir 14-15 år. Tycker cloe ska få all uppmärksamhet sina sista år.

  • Helena

   För oss var det precis tvärtom, vår älskade lilla misse somnade in i husses famn 18 år gammal. Mycket besvär med njurar osv så det var dags. Vi kände ganska snabbt att vi behövde något positivt i våra liv, dessutom började vår andra katt drömma mardrömmar (vaknade och skrek på nätterna) för att hon var ensam. Så några månader efter skaffade vi en kattunge. Självklart ersätter ett djur inte ett annat, men det blev en ljuspunkt i ett annars så ganska mörkt liv ♥️

 • Camilla

  Nej behåll ditt korta hår, du är såå fin i ditt hår nu! 🙂

 • Rena

  The boxes are cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Emilia

  Hårspännena ska sitta med den vågiga sidan mot huvudet 🙂 spelar väl ingen större roll egentligen, men det är så det är tänkt och dom sitter bättre då.

  Så länge du inte ”glömmer bort” Chloe utan behandlar henne precis som vanligt så tror jag inte att det är några problem med en till hund. Det kanske är lite ovant och tjafsigt i början, men hundar brukar vänja sig och anpassa sig ganska snabbt. Du har säkert redan tänkt på det, men kom ihåg att en pomeranian kräver mer pälsvård än en korthårig chihuahua. Många tänker inte på det och tröttnar snabbt på att borsta osv.

  Kommentaren är skriven i välmening, så ta det inte som något negativt 🙂

 • S

  Mina katter är 11 och jag har också dödsångest gällande dem och det faktum att de inte kommer leva för alltid.
  Har du tid, plats och råd så varför inte skaffa en valp nu.

 • Madelene Nilsson

  Åh vad spännande med extensions 😍😍 du är så himla fin med hår ner till nyckelbenen.

 • Helén

  Jag tycker du ska skaffa en till hund innan Chloe går bort. Vi hade först en katt men när han började bli gammal så blev det en hund, innan han fick avlivas. Visst var det jobbigt men det övervägde att man hade ju en annan att ta hand om. Och när vår hane blev 10år (äldst och enda överlevande av syskonen) så hämtade vi hem en av samma ras. Och det gick hur smidigt som helst. De levde ihop i nästan 3 år utan problem. Jag vet inte om jag inbillar mig, men det verkar lättare att skaffa en till då den ena är äldre. Det har funkat bäst i våran familj. Nu är vår tjej 9 år och vi funderar på en ny. Men det blir inte samma ras då uppfödaren där båda kom från har slutat att avla fram. Så det blir inte en Engelsk Springer Spaniel. Jag vill helst ha en Schäfer eller Dobermann. Men sambon Pudel. Inte över min tröskel har jag sagt. Visst de är fina. Men jag är uppvuxen med Schäfer. Lycka till

 • Sara

  Kan du inte adoptera en liten hund istället? Ge ett bra exempel åt andra liksom.
  Dumt att köpa när det finns massvis med hundar utan hem. 🙁

 • Anni

  Chloes ras blir ju 12-18 år så än behöver du inte få panik. Om du skött hennes tänder från första början skulle hon haft kvar dom länge till. Tänk på det när du köper ny hund att börja borsta dom direkt så valpen vänjer sig.

 • ida

  Tro’t eller ej men man ska faktiskt borsta tänderna på hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *