Veckans planer..

Inlägget innehåller spår av reklam för bubbleroom

Måndag: Fixa naglarna följt av träningspass med Malin. Idag är de body attack som står på schemat! Sen ska jag hem och städa lite och fota samt filma före-bilder på lägenheten. Vi ska göra om lite hemma nu när våren är här. Ljusare färger ska in, är så taggad på det! Kommer såklart en inrednings-video på det sen.

Tisdag: Hämta ut paket med den nya inredningen (iiiih) samt filma + redigera video. Har också ett telefon-möte om ett samarbete jag ska göra längre fram. Undrar om detta är det blir det största samarbetet hittills.. Hihi! På kvällen ska Andreas bjuda mig på middag, hur mysigt? ♥

Onsdag: Testa på ”megaformer”, det är alltså en träningsform som jag aldrig hört om tidigare. Den ska vara svettig men skonsammare för kroppen. Det är Malin som hittade det och vi ska gå ett gäng, jag tycker ju det är så roligt att testa på nya saker så jag tackade såklart inte nej. Efter det blir det lunch. Mysigt! På kvällen ska jag träffa en vän på stan bara.

Torsdag: På kvällen är det Boka direkt galan, och jag tänkte ta med mig Michelle för en rolig kväll.

Fredag: Börjar spela in helgvloggen som vanligt och förbereder så det blir bra med sponsorn. Gäller ju att göra bra innehåll, med eller utan sponsor i den! Videon måste ha ett bra flow lixom.. Sen är det lunch med Depend och Annica, hon har släppt en kollektion med dom. Skoj! 🙂 På kvällen har Issa ”tjejfest” hemma hos sig.

Lördag/ söndag: Filma. Köpa nya dynor till balkongen. Redigera helgvloggen.

Bilder från förra veckan när jag var på Yasuragi på event. Inte lagt upp dessa bilder än. Visst är klänningen fin? Ni hittar den >HÄR<, och koden ALEX ger dig 10 % rabatt + fri frakt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *