Såhär ser vårt sovrum ut just nu, typ. Vi har andra gardiner och andra motiv i ramarna. Men nu när det börjar bli vår känner jag verkligen att jag vill ljusa upp det. Speciellt med nya gardiner, jag tycker det gör oerhört mycket. Just nu har vi blåa gardiner som vi spontanhandlade i Bollnäs, och dom är inte snygga.. Jag förstår inte riktigt hur jag tänkte när vi satt upp dom, för dom är inte fina haha! Så nu har vi beställt hem snygga, långa och ljusa gardiner som ska ge en mer ”hotellkänsla” 🙂 Såklart mörkläggande gardiner så vi slipper vakna halv 7 på helger.. Vi har också beställt hem en sänggavel och ska flyta på tavlorna som är ovanför sängen. Sovrummet tycker jag gärna få vara lite mysigare, men också svalt och lugnt. Det är ett rum där hjärnan ska få koppla av och man ska kunna andas.

Resten av lägenheten ser ungefär ut som den gjorde när i fick den stylad för typ ett och ett halvt år sen – minns ni det? Vi har annan klädsel på soffan (sammet) lagt till en liten fåtölj så alla får plats, bytt ut mattan som blev så skitig och såklart ändrat motiv i ramarna.. Men puffarna är kvar, dom är ju så snygga. Bordet står på samma plats såklart också.. Men vi ska byta ut gardinerna även där, vill ljusa upp det! Så flyttar vi dom rosa som finns där nu till gästrummet.. Så det är ju lite småfix som ska ändras för att fira att våren äntligen är här. Det känns så skönt 🙂 Man kan ju verkligen göra stor skillnad hemma med hjälp av små medel. Tror det man ska tänka på är vilken färgton man vill gå efter, och försöka hålla en röd tråd genom hela hemmet så det blir harmoniskt att titta på.

Lite sånt vi har kikat på nu när vi ska uppdatera hemma.. Grått, beige, rosa och vitt.

Istället för blått, svart och grått som vi hade tidigare. Även om det var jättesnyggt!

Jag gillar verkligen lejonkrukan i hörnet, den har vi kvar!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • D i a n a

  jag älskar färgerna du valt ut, de rosa, ljusa, beiga, våriga färgerna. Jag har letat efter de där gardinerna länge men får sällan svar på vart de går att hitta. Testade via Jotex en gång men de var inte i samma nyans när jag fick hem de.
  Ser fram emot att se hur det blir hemma hos dig sen.
  Kram finis.

 • Lissel

  Lejonkrukan är najs! Tips för hotellkänsla är att ha gardiner hela vägen från taket , det gör så mycket 😊😊

 • Em

  Vart kommer taklampan i vardagsrummet ifrån den är helt fatastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *