Lördag

Hej på er! Jag trodde det var fredag idag, men det är visst lördag hehe.. Det har varit lite smårörigt med veckodagarna hela veckan. Så fort det är en massa röda dagar blir jag väldigt förvirrad. Det har lett till att jag har fått stressa en del för jag har ju haft jobb som ska upp vissa dagar, och då blir jag så chockad när jag inser ”åh det är ju idag, inte imorgon!!”.. Men det mesta har löst sig, jag har fått lägga in lite högre växlar bara ibland bara så allt har kommit upp. Men det är inte slut på röda dagar än, nästa vecka har vi ju första maj som tydligen är en röd dag. Varför vet jag inte? Vet någon av er det kanske?

Men hur som helst, jag och Andreas har precis ätit frukost och varit på en powerwalk med hundarna. Det är ju ett fantastiskt fint väder så det gäller att passa på. Dessutom kändes det skönt för mig att få komma ut lite, jag har sån träningsvärk i hela kroppen efter både passet igår och det dagen innan. Men jag gillar det 😉 Dock orkade Chloé inte riktigt med tempot idag, hon är inte van att gå så mycket. Hon var ju dessutom ute på en promenad i nästan 2 timmar igår med Michelle och hennes hund Billie. Men hon får vila reste av dagen tänkte jag, så tar vi med oss Zacco till hundöarna. Han blir ju aldrig trött.. Han behöver bara mer och mer hela tiden. Det är verkligen skillnad på hund och hund!

När vi har ätit upp ska vi åka in till stan för att kolla efter en liten present till Rosanna som har fyllt 30 år. Hon bjuder på middag och fest ikväll, det blir skoj 🙂 Men det är ju lite svårt med presenter speciellt när man ska firas ute på något ställe. Man vill ju inte ge något stort för det blir jobbigt att ta med sig.. Sen finns det alltid en risk att saker försvinner under kvällens gång.. Hur hade ni tänkt om ni var i min sits?

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *