Drottningholm x 2

Igår:

Känns som jag hänger på Drottningholm hela tiden, idag var jag där för 3dje gången bara den här veckan. Dom första 2 gångerna var jag där med Michelle för att låta våra hundar springa av sig. Hon hr ju en liten fralla som heter Billie. Jag kallar henne för honom hela tiden, men det är en tjej. Min hjärna har svårt att koppla det, jag är som en gammal tant som inte förstår lesbiska typ lol. Nej men det har varit så skönt att få komma upp och röra på sig och bara njut av det fina vädret 🙂 Igår det var det helt magiskt, 20 grader och sol hela tiden. Jag fick lägga jackan i bilen för jag tyckte det var så varmt. Idag var det tyvärr inte lika varmt och såklart hade jag inte med jackan idag.. Blev väl lite för kaxig efter igår..

Tyckte det var så himla roligt igår för Chloé fick ju lite feeling för att bada. Från att hata vatten till att bli helt förtjust såfort hon ser det. Förra sommaren ”lurade” jag henne att gå ner självmant i vattnet för att hämta pinnar. Så jag började med att kasta dom så dom landade nära vattnet, sen ännu närmare, sen tillslut precis där vattnet började och så höll jag på tills hennes tassar var helt i. Nu tycker hon om att hoppa runt och går gärna ner med hela magen för att hämta pinnar och morra mot fåglar.

Idag: 

Ja idag kom vi tillbaka för idag ville Andreas låta Zacco springa av sig lite. Men innan vi kom till hundöarna stannade vi till först på Karamellen för en lunch. Men vet ni vad jag lyckades med? Jo tappa min nya plånbok som jag fick från Issa!! Vet ni hur jag fick reda på det? Jo genom en kommentar i förra inlägget (kolla själva så får ni se). En av dom som jobbar där hittade den och var snäll och meddelade mig det när vi var på väg därifrån. Som tur var gick jag in på bloggen och kikade lite i kommentarsfältet av en slump (gör annars nästan aldrig det från telefonen), så jag hade möjlighet att vända om direkt och hämta upp den. Gud vilken tur, jag hade mått såååå dåligt om jag hade upptäkt det när jag väl hade kommit hem 🙁 Men det var så konstigt att jag lyckades tappa den just där, för det var Andreas som betalade. Jag tog alltså aldrig upp plånboken, och den låg inte heller i någon ficka för jag hade inga på verken kavajen eller byxorna..

Aja men glad blev jag över att jag fick tillbaka plånkan, för efter besöket på Drottningholm tänkte vi ju köpa en present till Rosanna. Det hade blivit svårt utan plånbok hehe 😉 Så det blev något litet, tack för era tips. Blev faktiskt det ni skrev, eller ja en grej av det ni skrev. Sen blev det en varsin frozen yougurt innan hemfärd. Nu ska ja strax hoppa in i duschen, behöver tvätta håret och sen är det bara att börja fixa iordning sig för kvällen. Middagen börjar 8, är faktiskt taggad på ikväll 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *